Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

SATA port giving problems

When I am plugging my SATA Hard Disk in Port number 2 and 3, the computer gives me an I/O error screen(sometimes gives a "disk read error occurred" Screen) but works fine when installed in other ports. Sata Port 4 is occupied by my second Hard disk and port 1 by a SATA DVD writer(btw i have only 4 SATA ports). Any one knows why that might be happening and any possible workaround to use all three SATA devices(DVD writer and the 2 Hard Disk Drives)?

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Do you have an m.2 installed?

PC: Motherboard: ASUS B550M TUF-Plus, CPU: Ryzen 3 3100, CPU Cooler: Arctic Freezer 34, GPU: GIGABYTE WindForce GTX1650S, RAM: HyperX Fury RGB 2x8GB 3200 CL16, Case, CoolerMaster MB311L ARGB, Boot Drive: 250GB MX500, Game Drive: WD Blue 1TB 7200RPM HDD.

 

Peripherals: GK61 (Optical Gateron Red) with Mistel White/Orange keycaps, Logitech G102 (Purple), BitWit Ensemble Grey Deskpad. 

 

Audio: Logitech G432, Moondrop Starfield, Mic: Razer Siren Mini (White).

 

Phone: Pixel 3a (Purple-ish).

 

Build Log: 

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

 

16 minutes ago, TofuHaroto said:

Do you have an m.2 installed?

No(i have a potato pc which does not have support for these drives😜)

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×