Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

New build

Earnist_
 Share

just built new pc in cooler master h100 mini case 

 

First off it wasn't that difficult to build in, some parts such as plugging in cpu power and fan headers were extremely frustrating and cable management is a nightmare. Specs are ryzen 1700x gtx 1650 super, 16gb 3200mhz. 

 

I've noticed pretty big frame dips at 1080p and even down to 20 fps at times in warzone with low and medium settings at 1080p. Not sure what the issues are though.

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

1 minute ago, Earnist_ said:

just built new pc in cooler master h100 mini case 

 

First off it wasn't that difficult to build in, some parts such as plugging in cpu power and fan headers were extremely frustrating and cable management is a nightmare. Specs are ryzen 1700x gtx 1650 super, 16gb 3200mhz. 

 

I've noticed pretty big frame dips at 1080p and even down to 20 fps at times in warzone with low and medium settings at 1080p. Not sure what the issues are though.

check for thermal throttling on the cpu(likely caused by a bad cooler mount)

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

5 minutes ago, ki8aras said:

check for thermal throttling on the cpu(likely caused by a bad cooler mount)

Cpu temps are in check at around 70c , only in warzone and no other games so far am I getting artifacts. It will randomly flash green and red artifacts on my screen when playing 

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Just now, Earnist_ said:

Cpu temps are in check at around 70c , only in warzone and no other games so far am I getting artifacts. It will randomly flash green and red artifacts on my screen when playing 

oooh artifacts indicate that something is wrong either with the gpu or with the drivers

start by booting into safe mode and dduing the drivers and reinstalling them

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

5 minutes ago, ki8aras said:

oooh artifacts indicate that something is wrong either with the gpu or with the drivers

start by booting into safe mode and dduing the drivers and reinstalling them

Unfortunately I've reinstalled the latest drivers after ddu 3 times now, not sure what the issues are, or if the card is a dud which would be absolutely great!

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

2 minutes ago, Earnist_ said:

Unfortunately I've reinstalled the latest drivers after ddu 3 times now, not sure what the issues are, or if the card is a dud which would be absolutely great!

have you tried reseating the gpu?

could be a loose connection or sth like that

plus tune down the overclock if youve overclockeddd

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×