Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
1 minute ago, Naxi_Mu said:

hi, im using a Asus Strix z270E Mobo,

In all cases ths powercable was unplugged from the power supply itself and was switched off for good mesure 

 

I tried shorting the header, didnt work

i removed the battery, didnt work 

I removed the battery and shorted the header

i Shorted teh + and - on thr battery connecter for onr min

i left the batery removed fro 30 minuites, no luck.

 

please help :(

i would unplug the 24 pin mobo connector jus tto make sure no power is being store in it then while shorting the pins hold in your power button for like 5 secs 

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

hi, im using a Asus Strix z270E Mobo,

In all cases ths powercable was unplugged from the power supply itself and was switched off for good mesure 

 

I tried shorting the header, didnt work

i removed the battery, didnt work 

I removed the battery and shorted the header

i Shorted teh + and - on thr battery connecter for onr min

i left the batery removed fro 30 minuites, no luck.

 

please help :(

Link to post
Share on other sites
Posted · Best Answer
1 minute ago, Naxi_Mu said:

hi, im using a Asus Strix z270E Mobo,

In all cases ths powercable was unplugged from the power supply itself and was switched off for good mesure 

 

I tried shorting the header, didnt work

i removed the battery, didnt work 

I removed the battery and shorted the header

i Shorted teh + and - on thr battery connecter for onr min

i left the batery removed fro 30 minuites, no luck.

 

please help :(

i would unplug the 24 pin mobo connector jus tto make sure no power is being store in it then while shorting the pins hold in your power button for like 5 secs 

Link to post
Share on other sites
7 minutes ago, Naxi_Mu said:

hi, im using a Asus Strix z270E Mobo,

In all cases ths powercable was unplugged from the power supply itself and was switched off for good mesure 

 

I tried shorting the header, didnt work

i removed the battery, didnt work 

I removed the battery and shorted the header

i Shorted teh + and - on thr battery connecter for onr min

i left the batery removed fro 30 minuites, no luck.

 

please help :(

unplug the the system

pop out the battery

hold the power switch for 10 sec

put the battery back in

plug in

boot

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×