Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Magga

2080 No_load_limit

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

Since the 16th of febuary i've been experiencing this issue in Rainbow 6 siege (and in other games but mainly in siege), where my GPU's no_load_limit turns on and usage drops to 0%.

My fps drops to 0 and ping shoots up in the hundreds because my game is not answering the server.

What i've tried to fix this so far.

Lowering my settings.

Deleting the gamesettings.ini.

Deleting gamefiles and cleaning the registry, with ccleaner and manually.

Clean booting.

Running the game on a fresh windows install with only geforce experience, steam, uplay and rainbow 6 innstalled.

Reseating GPU.

Running the game with vsync at 59hz (did work for a bit but the problem came back), which is a shitty console fps these days.

Loading old drivers.

Cleaninstalling drivers.

Ubisoft support has been unable to help me, and basically told me to go fuck myself.

 

Giving my GPU to a buddy with a similar system -  1 ryzen gen and a 1080 instead of 2080.

 

Video of the bug in action: 

 

Link to post
Share on other sites

it does the same thing on a different system? Maybe you need a BIOS reflash then


CPU: i7-2600K 4751MHz 1.44V (software) --> 1.47V at the back of the socket Motherboard: Asrock Z77 Extreme4 (BCLK: 103.3MHz) CPU Cooler: Noctua NH-D15 RAM: Adata XPG 2x8GB DDR3 (XMP: 2133MHz 10-11-11-30 CR2, custom: 2203MHz 10-11-10-26 CR1 tRFC:230 tREFI:14000) GPU: Asus GTX 1070 Dual (Super Jetstream vbios, +70(2025-2088MHz)/+400(8.8Gbps)) SSD: Samsung 840 Pro 256GB (main boot drive), Transcend SSD370 128GB PSU: Seasonic X-660 80+ Gold Case: Antec P110 Silent, 5 intakes 1 exhaust Monitor: AOC G2460PF 1080p 144Hz (150Hz max w/ DP, 121Hz max w/ HDMI) TN panel Keyboard: Logitech G610 Orion (Cherry MX Blue) with SteelSeries Apex M260 keycaps Mouse: BenQ Zowie FK1

 

Model: HP Omen 17 17-an110ca CPU: i7-8750H (0.125V core & cache, 50mV SA undervolt) GPU: GTX 1060 6GB Mobile (+80/+450, 1650MHz~1750MHz 0.78V~0.85V) RAM: 8+8GB DDR4-2400 18-17-17-39 2T Storage: 1TB HP EX920 PCIe x4 M.2 SSD + 1TB Seagate 7200RPM 2.5" HDD (ST1000LM049-2GH172), 128GB Toshiba PCIe x2 M.2 SSD (KBG30ZMV128G) gone cooking externally Monitor: 1080p 126Hz IPS G-sync

 

Desktop benching:

Cinebench R15 Single thread:168 Multi-thread: 833 

SuperPi (v1.5 from Techpowerup, PI value output) 16K: 0.100s 1M: 8.255s 32M: 7m 45.93s

Link to post
Share on other sites

Have you already given it to your buddy to test or is that your next step?


Main Desktop: Cpu - I9-9900k @5ghz | Mobo - Gigabyte Z390 Aorus Master | Gpu - Asus ROG STRIX 2080ti OC Ram - G.Skill Trident Z RGB 16GB 3200mhz | Aio - H100i Pro RGB | Psu - Evga 850 G3 | Case - Fractal Design Meshify C White | Storage - Samsung 970 Pro M.2 NVME SSD 1x 1TB 1x 512GB / 1x Seagate Ironwolf Pro 4TB HDD |

 

TV Streaming PC: Intel Nuc CPU - i7 8th Gen | RAM - 16GB DDR4 2666mhz | Storage - 256GB WD Black M.2 NVME SSD |

 

Phone: Samsung Galaxy S10+ - Ceramic White 512GB |

 

If you ask for a Mid Tower case recommend, I will 90% of the time recommend the Fractal Design Meshify C or S2.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×