Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
kelvinhall05

Changed Pritunl web control port to 80/udp and now I can't connect

Recommended Posts

Posted · Original PosterOP

I've configured my firewall both on my server and on my router correctly afaik, but it'll just refuse to connect every time. Before I was running the web server on 443/udp and that worked, but as soon as I change it to 80 I can't connect at all. How can I fix this? I'd prefer if I could just keep the web server on 80 and actual VPN on 443. Thanks!

 

 

EDIT: I should also mention that I can't connect to the VPN either with the client on my desktop even after changing the port on there to 443.

 

Am dum. I can't connect because the server is stopped, but this doesn't explain why I can connect to the web interface.


Quote me to see my reply!

SPECS:

CPU: Xeon X5650 OC'd to 4.4GHz @ 1.36V (courtesy of @XR6) Motherboard: Asus Sabertooth X58 RAM: 4x4GB G.Skill DDR3 1866MHz GPU: Asus RX 570 Strix Storage: WD Blue 1TB and a 128GB Kingston UV400 PSU: EVGA 600B Case: Fractal Design Define C Monitor: Dell G2410T and two Dell P2210 on a Steelcase Eyesite triple monitor stand Mouse: Logitech G403 Prodigy Wireless Keyboard: Northgate Omnikey Ultra Mousepad: Steelseries QcK XL with stitched edge Headset:  Sennheiser HD598SE

 

I like old-ass keyboards, Volvos, Thinkpads, and fountain pens.

 

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×