Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Static noise in headset

Spuddy0108
 Share

In short, I just got a new case and psu and now i have this static noise in my headset, but only in game menus.

In long, I upgraded from a Corsair Carbide 500r case and a Corsair 750watt bronze psu to a Be Quiet silent base 801 case and a EVGA 750watt Gold psu. All other hardware is the same. My soundcard is a Asus Xonar DGX and the headset, a Hyperx cloud is plugged in the back using the 3.5mm jacks, just like it was on my previous case.

Now, in certain games (Hunt:showdown, Wreckfest) i have this static noise when I'm i the menu. The strange thing is that the pitch of the noise changes when i go in other menus(for instance settings or multiplayer). When a map loads there is no noise at all and when in a game i can't really tell because of all the other sounds going on. In windows there is also no noise. It is driving me nuts. Anyone know a solution?

 

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

@Spuddy0108

this sounds like you don't have a ground connection, check your PSU cable, maybe you're using the wrong one, or the ground connection is broken on it.

Quote or Tag people so they know that you've replied.

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×