Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Advice/help needed

TristanK
 Share

Hello everyone, I have put together a new PC and i have a problem with it. The problem is that before it goes to desktop it shows me that oldschool tv white and grey snow screen for about 3 seconds instead of windows logo and than it normally goes to windows. I am experiencing no other strange going ons. 

PC specs are as follows: r5 2400g with stock cooler, 2 sticks by 8GB of geil ddr4 3000mhz memory, asrock fatality b450 gaming/ac itx MB, nano 150W fanless psu from streacom and streacom f1c case. For storage i got WD M.2 1TB ssd.

Temps are jumping everywhere from 55 to 75 degrees.

 

Anyone know what could be causing the issue? 

Specs: 

Spoiler

 

PC:CASE: FD Define r6 | CPU:Intel Core i7-8700k | MB:MSI z370 PC Pro RAM:16Corsair vengance LPX 3000 GPU: Asus Strix 1080ti OC STORAGE:SanDisk Ultra Plus 256GB, 2x WD Green 2TB | PSU:Corsair RM850x | CPUCooler:Noctua NH-D15   DISPLAY:HP Omen 32"

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

I don't know what the problem could be, maybe try installing a fresh copy of Windows?

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

11 minutes ago, Dominik999 said:

I don't know what the problem could be, maybe try installing a fresh copy of Windows?

You're probably right

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

5 minutes ago, Mattk13 said:

You're probably right

You don't have anything to lose, put before you install a fresh copy of Windows, make sure you have your files that you need backed up somewhere (USB, Cloud, etc.)

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

i have installed a fresh windows twice and than gpu driver for 2400g and this always starts happening after i install amd's drivers

Specs: 

Spoiler

 

PC:CASE: FD Define r6 | CPU:Intel Core i7-8700k | MB:MSI z370 PC Pro RAM:16Corsair vengance LPX 3000 GPU: Asus Strix 1080ti OC STORAGE:SanDisk Ultra Plus 256GB, 2x WD Green 2TB | PSU:Corsair RM850x | CPUCooler:Noctua NH-D15   DISPLAY:HP Omen 32"

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×