Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

New 3080 not displaying/outputting??

 Share

Just had my new (ex display) MSI 3080 Z trio arrive, plugged it all in and the lights come on, fans come on, but I'm not getting anything out of the card. Tried all of the outputs but there's just nothing.

 

Tried updating motherboard (x370 gaming pro carbon) bios but it can't see the media so I'm not sure if that's the problem or not.

 

Old GPU still works fine.. anyone have any ideas to help?! If not I'm assuming maybe it's just broke..

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

36 minutes ago, Palahniuk said:

Tried updating motherboard (x370 gaming pro carbon) bios but it can't see the media so I'm not sure if that's the problem or not.

You did update the BIOS with the old GPU installed?

 

Brand and model PSU?

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

2 hours ago, --SID-- said:

You did update the BIOS with the old GPU installed?

 

Brand and model PSU?

I didn't, I tried but it just has an error saying it can't see the media. Tried a few different USB sticks, it's 100% the correct file, not sure on this one either.

 

Corsair RM750x

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×