Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

acer aspire 771g 56fu won't boot up

Just the blackscreen, it blinks a little every ~1.3 seconds but I think it‘s normal. Fan isn‘t running either.

 

Earlier on I had a little problem, the booting times went up from 5 seconds to 20-30 minutes. After the  20-30 minutes it showed the ACER-logo and shortly after booted into Windows. 
 

Only a blackscreen. It‘s getting power too (the LED is blue) 

 

EDIT: The fans aren‘t spinning too.


Another edit: They are spinning, I forgot that they only spin at the beginning 

Link to post
Share on other sites

Possibly dead boot drive, or atleast a dying one. Do you have other system to test your internal hard drive?

Remember to press quote to get a response from someone! | Check people's edited comments! Press F5 to do so! | Remember to press that check mark on the right answer that solve your problem! | React to your heart, not peer pressure!

 

I don't work at Dell, i just love semi formal English.

Self Introduction and Current Rig

 

🏳️‍⚧️ Rights

Link to post
Share on other sites
3 hours ago, SorryClaire said:

Possibly dead boot drive, or atleast a dying one. Do you have other system to test your internal hard drive?

I took it out yesterday, shouldn‘t there be an error coming that no bootable device was found? Because my laptop continued to stay black

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Newegg

×