Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Hello guys i have an asus h310 plus motherboard. My internet speed is 30 mb/s but whenever i download something speed goes up to 10 mb/s only. Is it possible that my motherboard simply can't use more then 10 mb/s of the internet speed?

 

 

Btw when i use Wi-Fi instead of the internet cable the speed reaches its maximum.

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

18 minutes ago, databreach said:

Have you tried to download latest drivers for your mobo (network drivers) ?

Yes but it's still the same

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

59 minutes ago, Raijin123 said:

Yes but it's still the same

the latest bios / firmware ?

PC: Motherboard: ASUS B550M TUF-Plus, CPU: Ryzen 3 3100, CPU Cooler: Arctic Freezer 34, GPU: GIGABYTE WindForce GTX1650S, RAM: HyperX Fury RGB 2x8GB 3200 CL16, Case, CoolerMaster MB311L ARGB, Boot Drive: 250GB MX500, Game Drive: WD Blue 1TB 7200RPM HDD.

 

Peripherals: GK61 (Optical Gateron Red) with Mistel White/Orange keycaps, Logitech G102 (Purple), BitWit Ensemble Grey Deskpad. 

 

Audio: Logitech G432, Moondrop Starfield, Mic: Razer Siren Mini (White).

 

Phone: Pixel 3a (Purple-ish).

 

Build Log: 

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

5 hours ago, TofuHaroto said:

the latest bios / firmware ?

Everything is updated 

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Just now, Raijin123 said:

Everything is updated 

The latest vbios for the wifi card not the mobo's chipset 

PC: Motherboard: ASUS B550M TUF-Plus, CPU: Ryzen 3 3100, CPU Cooler: Arctic Freezer 34, GPU: GIGABYTE WindForce GTX1650S, RAM: HyperX Fury RGB 2x8GB 3200 CL16, Case, CoolerMaster MB311L ARGB, Boot Drive: 250GB MX500, Game Drive: WD Blue 1TB 7200RPM HDD.

 

Peripherals: GK61 (Optical Gateron Red) with Mistel White/Orange keycaps, Logitech G102 (Purple), BitWit Ensemble Grey Deskpad. 

 

Audio: Logitech G432, Moondrop Starfield, Mic: Razer Siren Mini (White).

 

Phone: Pixel 3a (Purple-ish).

 

Build Log: 

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

On 5/11/2020 at 11:33 PM, Raijin123 said:

Hello guys i have an asus h310 plus motherboard. My internet speed is 30 mb/s but whenever i download something speed goes up to 10 mb/s only. Is it possible that my motherboard simply can't use more then 10 mb/s of the internet speed?

 

 

Btw when i use Wi-Fi instead of the internet cable the speed reaches its maximum.

Maybe your Ethernet cable has something wrong with it  

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×