Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

i turned it on but nothing showed up on screen the gpu is connected and in place but this means i cant get into bios or install windows

RemixHD
 Share

Hi, so i just finished building my pc and i turned it on but nothing showed up on screen 

the gpu is connected and in place but this means i cant get into bios or install windows also my usb slots on my motherboard dont seem to be powering my keyboard or mouse yet the 

lights on the mobo and other components are working

Please help me

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

PC specs?

CPU: Intel Core i7-950 Motherboard: Gigabyte GA-X58A-UD3R CPU Cooler: NZXT HAVIK 140 RAM: Corsair Dominator DDR3-1600 (1x2GB), Crucial DDR3-1600 (2x4GB), Crucial Ballistix Sport DDR3-1600 (1x4GB) GPU: ASUS GeForce GTX 770 DirectCU II 2GB SSD: Samsung 860 EVO 2.5" 1TB HDDs: WD Green 3.5" 1TB, WD Blue 3.5" 1TB PSU: Corsair AX860i & CableMod ModFlex Cables Case: Fractal Design Meshify C TG (White) Fans: 2x Dynamic X2 GP-12 Monitors: LG 24GL600F, Samsung S24D390 Keyboard: Logitech G710+ Mouse: Logitech G502 Proteus Spectrum Mouse Pad: Steelseries QcK Audio: Bose SoundSport In-Ear Headphones

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

2 minutes ago, r2724r16 said:

PC specs?

gtx 1050ti strix 4gb

ryzen 2600

ab350 gaming-3 motherboard 

1tb hdd

8 gb ram

500w psu thermaltake

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

1 minute ago, RemixHD said:

gtx 1050ti strix 4gb

ryzen 2600

ab350 gaming-3 motherboard 

1tb hdd

8 gb ram

500w psu thermaltake

Your B350 motherboard most likely needs a BIOS update to work with a 2nd gen Ryzen CPU like the R5 2600. 

CPU: Intel Core i7-950 Motherboard: Gigabyte GA-X58A-UD3R CPU Cooler: NZXT HAVIK 140 RAM: Corsair Dominator DDR3-1600 (1x2GB), Crucial DDR3-1600 (2x4GB), Crucial Ballistix Sport DDR3-1600 (1x4GB) GPU: ASUS GeForce GTX 770 DirectCU II 2GB SSD: Samsung 860 EVO 2.5" 1TB HDDs: WD Green 3.5" 1TB, WD Blue 3.5" 1TB PSU: Corsair AX860i & CableMod ModFlex Cables Case: Fractal Design Meshify C TG (White) Fans: 2x Dynamic X2 GP-12 Monitors: LG 24GL600F, Samsung S24D390 Keyboard: Logitech G710+ Mouse: Logitech G502 Proteus Spectrum Mouse Pad: Steelseries QcK Audio: Bose SoundSport In-Ear Headphones

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

1 minute ago, r2724r16 said:

Your B350 motherboard most likely needs a BIOS update to work with a 2nd gen Ryzen CPU like the R5 2600. 

but the pc dosent show anything up when i turn it on 

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

1 minute ago, RemixHD said:

but the pc dosent show anything up when i turn it on 

You can only update your motherboard's BIOS using a 1st gen Ryzen CPU (like a R5 1600)

CPU: Intel Core i7-950 Motherboard: Gigabyte GA-X58A-UD3R CPU Cooler: NZXT HAVIK 140 RAM: Corsair Dominator DDR3-1600 (1x2GB), Crucial DDR3-1600 (2x4GB), Crucial Ballistix Sport DDR3-1600 (1x4GB) GPU: ASUS GeForce GTX 770 DirectCU II 2GB SSD: Samsung 860 EVO 2.5" 1TB HDDs: WD Green 3.5" 1TB, WD Blue 3.5" 1TB PSU: Corsair AX860i & CableMod ModFlex Cables Case: Fractal Design Meshify C TG (White) Fans: 2x Dynamic X2 GP-12 Monitors: LG 24GL600F, Samsung S24D390 Keyboard: Logitech G710+ Mouse: Logitech G502 Proteus Spectrum Mouse Pad: Steelseries QcK Audio: Bose SoundSport In-Ear Headphones

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

1 minute ago, r2724r16 said:

You can only update your motherboard's BIOS using a 1st gen Ryzen CPU (like a R5 1600)

so my 2600 is the reason i cant get into the bios

 

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×