Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

christianled59

Member
  • Content Count

    2,404
  • Joined

  • Last visited

Awards


About christianled59

  • Title
    VR Enthusiast
  • Birthday 1998-01-02

Contact Methods

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    United States, Missouri

System

  • CPU
    Intel i5 4690k @4.4GHz @1.25v
  • Motherboard
    MSI Z97M-G43
  • RAM
    16gb 2x(2x4gb) Crucial Ballistix Tracer (blue up and down light pattern)
  • GPU
    EVGA Superclocked 1080
  • Case
    Corsair 350d (Windowed)
  • Storage
    2TB WD Green HDD and SanDisk Ultra II 240GB SSD
  • PSU
    CoolerMaster V850 with CableMod Blue/Black cables
  • Display(s)
    3 1080p 23inch monitors and 23" 1080p TV
  • Cooling
    Corsair H100i Watercooling
  • Keyboard
    Corsair RGB Strafe (silents
  • Mouse
    Corsair M65 RGB
  • Sound
    Hyper X Cloud II (black
  • Operating System
    Windows 10
  • PCPartPicker URL

Recent Profile Visitors

17,766 profile views
  1. I solved it. It was the sata power. Don't ask me how that prevented the entire system from getting power, or only parts, but it was. I'll be returning this psu, maybe it's the cables messed up, or the psu itself. But thank god all this money isn't down the drain. Thanks for the help everyone!
  2. Okay, so I decided to just plug in the old psu to see if anything happens, and to my surprise, the front fans turned on. Nothing else though. Soo new issue it seems.
  3. When I flip the psu switch, I can hear a very very subtle buzz, that kinda has a pulse. It's super quiet and it did this out of the box. When I press the power button, nothing happens, and when I flip the psu back off, I don't hear any noise.
  4. I'm currently using CableMod cables, but I'm having the exact same issue with the new cables.
  5. My first thought was the front panel connectors. Rearranged them a bit, reconsulted the mobo guide, even looked up online to see if I got it right. I do. Just to be sure the case isn't broken, I tried using the screwdriver method to start. Still won't start. As in like no power at all. I've built and rebuilt a good dozen or so pc's, never had this issue. Everything is firmly connected, and I'm still just not getting any signs of life. Besides, it's not really possible to put the cables in wrong. They can only fit in their respective spots.
  6. No lights at all. And I've tried multiple outlets all around my house, ones that I know work and it still isn't booting.
  7. This is an update from this thread: I tested my psu after this and determined it was dead. I went out, bought a new one, and tested it out and still wouldn't start so I figured the cpu and mobo were bad as well. So I just decided to upgrade to an i5 9600k, got an Azrock z390m Pro4 motherboard, and 16 gb Corsair vengeance ram. Installed it all, along with new psu and it STILL won't boot. I removed gpu and still not going. At this point I'm really truly lost. I can't think of anything that is wrong and I've just spent $600 trying to get this up and going. I need this PC for work and I don't know what to do. I don't have any pc repair places near me. Please help.
  8. Okay, I tried the paperclip again to make sure I'm not crazy, and nothing. No fan for even a second, so I'll go ahead and rma it if possible or just buy another one. I don't have another pc to test with. Thank you.
  9. I tried this but didn't seem to work. But I'm not so sure it's the psu since the pc was frozen for quite a bit before I forced it off. And even when it was shut down, the keyboard was still lit up until I flipped the psu switch. I just tried this. Still not working.
  10. Hey guys, can anyone please help me with my pc problem? 

     

  11. Hello, So yesterday I put an oc on my pc. I have an i5 4690k and I got it clocked to 4.4ghz at 1.27v on water. Everything seemed stable and that was that. Today, I left it on and went to do something and came back about 30 minutes later and the pc was completely frozen. Eventually I decided to just hold the power button. Everything shut off except for the lights on my keyboard, so I decided to flip the psu switch. Waited a bit, then flipped it back on and... nothing. No lights, no signs of life at all. So I tried taking the cmos battery out and putting it back in, still no power. Nothing will charge from the usb ports or anything. Did I fry something? My temps seemed good, nothing over 65C on load. Any clue what is wrong?? I need this pc for work and I'm kinda screwed right now without it.
  12. Check out the new trailer for our intense upcoming VR game!

     

     

    Trapped inside a room filling with water, you will decipher secrets and tools to aid your escape. Hold your breath and dive for answers within a submarine deep below the ocean.
  13. I created a quick post apocalyptic mockup in ue4 for some practice. Also decided to finally create a portfolio to hopefully get into some freelance. Let me know what you guys think!

    https://www.artstation.com/christianled59

    5aed848e76917_post720.png.fb88d5a7ffb42ac08922d4d2f0f7d66e.png

    1. TechyBen

      TechyBen

      Cool. As long as you don't do a Fallout "People have been living here for 200 years since the bombs/(or thing) happened, and still have not 1) picket up a single chocolate wrapper 2) swept or cleaned the blood off the floor 3) taken any of the valuable objects out that fallen over case on the porch. ;)

  14. Ah shit. I hope this doesnt do too much damage to them, I love Spotify.
×