Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Black Screen While Running Cinebench

Go to solution Solved by techwiz1929,

Nevermind, I downloaded the windows store version and it worked fine. I guess I had a really old version or something even though it was Cinebench R20

So I have a Ryzen 5 2600, 16gb ddr4 ram, 500gb ssd all on a B450 Tomahawk with a Corsair TX650 PSU? (its 80+ gold and from corsair)

 

My R5 2600 is OC to 4.0 GHz at 1.34v.

 

This has been stable since I have ran prime95 for over an hour and I have had this OC since last year in around June 2019.

 

However, just out of nowhere I said Ill run cinebench R20 cause why not. It does fine the first 75% then when its closer to being at the end squares it just gets a black screen, BUT my PC is still on and the fans are still running like its on. However, the keyboard and mouse RGB is off and the screen is black and my monitor says "going to power save" which is what it says when I turn my PC off or put it in sleep mode.

 

Is this a power issue or CPU issue? Other benchmarks work fine.

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Nevermind, I downloaded the windows store version and it worked fine. I guess I had a really old version or something even though it was Cinebench R20

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×