Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Can't Install Windows - New PC

Hi P
 Share

Motherboard:

Gigabyte B450 Aorus Pro Wi-Fi Rev. 1.0

 

Error when trying to boot from USB installer:

"Reboot and select proper Boot Device"

 

Now, I'm not sure if I have a proper USB Windows Installer, as I had to use a method using the terminal on MacOS.

 

The PC is able to boot into the BIOS, and the only drive in the PC its a M.2 PCIe.

 

I begin to believe that maybe the M.2 isn't being detected by the system, where in the BIOS do I check if it is working?

 

Thank you

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

9 minutes ago, LukeSavenije said:

have you made the usb bootable?

I think I did, I'm not 100% sure it worked, that's why I don't know if the problem its the drive or the USB.

 

Do you know where can I check in the BIOS if my M.2 is being detected?

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

2 minutes ago, Hi P said:

I think I did, I'm not 100% sure it worked, that's why I don't know if the problem its the drive or the USB.

 

Do you know where can I check in the BIOS if my M.2 is being detected?

never been in a aorus bios. maybe in the main menu it's listed? And how did you create your install?

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×