Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Spearlight

Member
  • Content Count

    47
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

About Spearlight

  • Title
    Member

System

  • CPU
    i7-8700k
  • Motherboard
    Prime Z370-A
  • RAM
    Corsair Vengeance LPX 2x8 3000MHz
  • GPU
    Asus Strix Gaming 1050Ti 4GB
  • Case
    Rosewill Gaming Case Cullinan
  • Storage
    2x 1TB Seagate HDD,
    500GB SSD 860 Samsung
    500GB M.2 970 Evo Plus
  • PSU
    EVGA SuperNOVA 850 Watt
  • Display(s)
    1 1080p TV, 2 1080p Monitor's
  • Cooling
    Hyper 212 Evo
  • Keyboard
    Corsair K55 RGB Keyboard
  • Mouse
    Corsair M65 Pro Mouse
  • Sound
    Creative Inspire 5300 5.1 Speakers
  • Operating System
    Windows 10
  • PCPartPicker URL
  1. When Linus released the video for finding the cure for corona virus i was like well i have an old system really old but i was like it still helps a little bit but i throw it together and put 2x HD 6750 in the system the CPU is ntel® Core™2 Duo Processor E6700 with 2GB of ram and 680 PSU. When i put windows 10 on the system and install the driver for the 2 GPUs it goes to a black screen but the monitor i guess is still detecting a video input i guess cause the light still glow blue but i can't see nothing. I do know one of the GPUs doesn't display anything but still work i believe so i use the that display and works in the first slot and were the display connect to it. I have tried booting to safe mode uninstalling driver and rebooting back in to windows 10 and installing and stills fails everything works fine unit the driver get installed. I taken out one of the GPU and ran run to see if if that works and it does it works just fine but when i put back the second GPU it doesn't display anything so if am wondering if the GPU or something. So can anybody help me lol.
  2. my "server" back up for now not the best but it works its a messy was much nicer but been trying to get stuff to work so this is how it is
  3. i might have AMD CPU Sempron somewhere i can try
  4. thx for the help am going to switch the cpus around now back to my gigabyte board because that my nas and i run vm's on it
  5. oh well it fit in their fine and am not getting red light and k
  6. okay i put the amd fx 8320 in the asus board will am not longer getting red light but no display
  7. i have an amd fx 8320 that was in the gigabyte i can put it in the asus board also i lay it out straight am 14 but am really good with computer looking to go in to IT but i usually run in to problems like this all the time i can usually fix it my self but i am stuck so that why i turned to the forums i build my own pc i don't know why i said that lol
  8. i know i doubt this work but put the gpu in a different 16x slot i doubt it will work but doesn't hurt to try
  9. okay cause i don't know if this is my imagine did you try to tuck in the 2 last pin that come off of that cable. cause when you were testing it was out????
×