Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Spearlight

Member
  • Content Count

    113
  • Joined

  • Last visited

Awards

This user doesn't have any awards

1 Follower

About Spearlight

  • Title
    Member

System

  • CPU
    i7-8700k
  • Motherboard
    Prime Z370-A
  • RAM
    Corsair Vengeance LPX 2x8 3000MHz
  • GPU
    Asus Strix Gaming 1050Ti 4GB
  • Case
    Rosewill Gaming Case Cullinan
  • Storage
    2x 1TB Seagate HDD,
    500GB SSD 860 Samsung
    500GB M.2 970 Evo Plus
  • PSU
    EVGA SuperNOVA 850 Watt
  • Display(s)
    1 1080p TV, 2 1080p Monitor's
  • Cooling
    Hyper 212 Evo
  • Keyboard
    Corsair K55 RGB Keyboard
  • Mouse
    Corsair M65 Pro Mouse
  • Sound
    Creative Inspire 5300 5.1 Speakers
  • Operating System
    Windows 10
  • PCPartPicker URL

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. can't i just send it off to https://siliconlottery.com/products/delid?variant=19733401272406 i know i be paying but i feel safe know professorial are doing instead of my headass lmao
  2. oh fun de-lid if my pump is good oh good pls let it be good lol
  3. sorry i was reading the wrong "probe" i fixed the first which would be 1.312v but i didn't fix the 1.367v which is supposed to say 1.312v. So i have it manual set to do 1.25v but it gives 1.312v when running cinebench but i do believe the the crashes in game are a different issue. As far as the orginal issue would be the temp umm not really sets in the high 80s around 86-95 to maybe 100c under full load
  4. now i have also noticed that when running the cinebench it putting 1.312V to the CPU not i have set to manual do 1.25v i believe so i don't know if that has to do with anything as more voltage means more heat but i don't understand why if i have it set to 1.25v it seeing 1.367v if i am looking at the correct "probe?". I am using the HWiNFO64 to montior Vcore. Again sorry for the extremely late replays been a bit busy and sorta forgot about this for a few sorry :(((
  5. sorry been busy but i have pretty much redone the thermal paste redone the remount i have done the BIOS clear and left at default but that was a few months ago. unfortunately i can't change out parts or nothing don't know or not friends with anyone with same specs or near. also side not i got alot of crashes while playing one game Space engineers i mean my pc hard crashes goes to blue screen most of them are driver issues but i have the first time i got one i updated it and still crashed like 4 or 5 times during my 16 hour gaming session (i know lol) but i looked at GPU,CPU,M.2 NVMe and temps
  6. i mean like i can send my cpu off for them to delied for 40$
  7. i can send off i guess to silicon lottery if i wanted to do a delid https://siliconlottery.com/collections/sl/products/delid?variant=19733401272406 and looks like that will may become a possibility
  8. so i give short answer only drop like 5c now it sit in the 95c soooooo fuck
  9. So getting thermal paste into the socket if it happened does nothing?????????
  10. Anything else I should do beside replay thermal paste??
  11. Well I was thinking of it spreading into the socket the Lower photo is the one with the thermal paste “spreaded” more
  12. Sorry been busy late with life and umm thermal wasn’t good I don’t think then I added some little thermal paste were spot were and spread with me finger then I added the cooler on and tighten to go even pressure then took it off to verify no over spill
  13. like default settings? i have also updated Bios few months ago can't remember exactly when
×