Jump to content
Phishing Emails & YouTube Messages - Fake Giveaway Read more... ×
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Od1sseas

Member
  • Content Count

    635
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

2 Followers

About Od1sseas

  • Title
    Member
  • Birthday 2001-01-02

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Greece

System

  • CPU
    AMD Ryzen 5 2600
  • Motherboard
    Gigabyte GA-A320M-S2H
  • RAM
    x2 Kingston HyperX Fury 4GB 2400Mhz
  • GPU
    MSI RX 580 8GB Armor
  • Case
    SUPERCASE SC-250
  • Storage
    Toshiba 1TB
  • PSU
    Turbo-X Bulk III 550W
  • Operating System
    Windows 10 Pro x64

Recent Profile Visitors

866 profile views
  1. Od1sseas

    Gpu usage spikes from 0% to 100%

    Specs? And why did you got a 590 at the first place? xd
  2. Yep. But I think it doesn't matter since I made a clean install of windows
  3. But it wasnt like that when i had my old nvidia gtx 1050 gpu. It was showing correctly
  4. Btw. The BIOS screen(The BIOS MENU btw its OK! Only the STARTUP) its big (i cannot see the text DEL->BIOS Menu etc) because the text is big. Why it's big? That problem happened when i upgraded the GPU
  5. Can i downgrade the BIOS safely?
  6. The system doesnt boot up with 4GB RAM. (Tried both sticks)
  7. I will try reflashing the BIOS Edit: Same
  8. Well maybe in America. But in Greece A320 boards cost 50 euros while B450 80 euros xd
  9. Can you tell me where did you find that setting in the BIOS?
  10. Btw guys before i put my GPU on my system i tried powering up my computer. Of course i couldn't see anything on the screen. After i put the gpu (which works fine) the BIOS screen when i boot up my computer is KINDA BIG and i can hardly see the "DEL:BIOS SETUP" text. Something ain't right there also
  11. Ryzen 5 2600 Gigabyte A320M S2H 2x4GB HyperX Fury RX 580 8GB
  12. I cannot find the setting. I looked everywhere but I don't believe there isn't any option for that
×