Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

zyano

Member
  • Content Count

    23
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

About zyano

  • Title
    Junior Member
  • Birthday 1991-05-29

Contact Methods

  • Steam
    Zyano

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Denmark
  1. Hey, I'm guessing that you are running VS2017 and are currently trying to create a .NET CORE APP, which are different from a .NET Framework application which only runs on windows systems. The answer to your question can be found here: https://docs.microsoft.com/en-us/dotnet/core/deploying/ In short since .NET Core can run many operating system then you need to build a "self-contained delpoyment" which will bundle parts of the .NET Core libraries with the application. I hope this helps you Best regards Zyano
  2. Nice give way thanks to AMD do for doing it. I personally love seeing new stuff that attempt to take advantage of new technologies and it looks like they created something amazing here. Anyway I would love to replace my ageing nvidia card with brand new one from the red camp.
  3. The windows server 2012 R2 hosts my media server, web server and associated db's for my personal projects. I live alone in an apartment so the need and possibility of creating a larger setup is redistricted and it's relevance limited. I plan on replacing the linksys e-3000 with a dedicated firewall/router (pfsense or edge router from ubiquiti) the model has yet to be detriment.
  4. Vessel account name: Zyano FAV videos: https://www.vessel.com/videos/LCoY5zfFf https://www.vessel.com/videos/JYZEYDYx0 Side not about Vessel: Vessel seems like an OK, platform I feel like I'm missing a few features that are present on youtube currently. More control over video resolution being a big one. Also mouse button 3 doesn't open in a new tab. Who's bright idea was that? Anyway best of luck with the new platform.
  5. Peronsally I really like the new design it looks fantastic. The update to sense compare to the original m7 rom looks really well also the general attention to detial is just above anything else on the android market. As always a fantastic review and a great video, Keep up the good work!
  6. zyano

    Precision X.

    I might be wrong here but I believe that EVGA precision declares an offset the GPU is allowed to go over the stock settings so if it's doesn't over volt the core, it's means that more voltage isn't needed. I could be remembering wrong so if anyone else could confirm or deny this it would be awesome
  7. I would recommend EVGA precision, it's easy to use and it gives you the exact information you need.
  8. Using Windows 7. Processor: 7,8 Memory (RAM): 7,9 Graphics: 7,9 Gaing Graphics 7,9 Primary hard disk: 7,9
  9. It's possible and I will try and get another sli bridge so I can test if that's the case.
  10. Giving it a try with 314.07 WHQL Update: didn't work preformed a clean install with a single card in and then connected the second one.
  11. I have mine running with the following settings: power target 106% temp target 80 gpu clock offset : 175 - can go higher but I lost my optimized setting after a reinstall and I haven't bothered finding the limit again. mem clock offset: stock - same as before haven't found the limit yet, but from testing I was unable to gain more fps in games boosting this, so left at stock. I'm using evga precision
  12. Hey everyone I got my hands on two old Palit 1gb GTX 285 cards and figured I wanted to see how they perform in sli. Only problem is I can't get the Nvidia control panel to show the sli option. Both graphic cards are detected by Nvidia control panel and windows device manager. so fare I have tried: first installing one card, then installing the driver with clean install option from nvidia. inserting both cards and performing clean install. having both installed performing a full windows reinstalling followed by installation of the newest driver from Nvidia's homepage. Both cards work independently and I have connected the sli bridge in case you are wondering :) Any help would be appreciated! Best regards
×