Jump to content

High resolution mouse lag

Hey guys,

 

Iv just bought a [benQ GW2765HT] at 2560 x 1440 resolution to duel screen with my old [HP w2448hc] 1920 x 1200 resolution. I now have slight mouse lag (enough to annoy me) on my BenQ 2k display. The BenQ is connected by display port and the HP by DVI. My mouse is a logitech G300.

Just wondering if anyone has any solutions to this problem?

 

Thankyou :)

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Go to a higher DPI! 

 

Edit: on your mouse BTW

CPU: Intel I7 4790K 4.8 Ghz || Mobo: ASUS ROG Maximus Hero 6 Z87 || Ram: Corsair Vengeance 16 GB 1600 Mhz || GPU: ASUS GTX 980 Ti STRIX || Storage: 2 x SSD Samsung 840 EVO 250 GB RAID 0 HDD Western Digital 1 TB Black || PSU: Corsair AX 860 watt || Cooling: 2 x AF 140mm (front), 2 AF120 Blue LED (bottom and back), 2 SP120 (top on radiator) ||  CPU cooler: Corsair H100i GTX || Case: Corsair obsidian 750D <3 <3 <3 

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Go to a higher DPI! 

 

Edit: on your mouse BTW

in OS should work.

 

Depends what is meant by lag, just slower or you move then it moves after a delay?

                     ¸„»°'´¸„»°'´ Vorticalbox `'°«„¸`'°«„¸
`'°«„¸¸„»°'´¸„»°'´`'°«„¸Scientia Potentia est  ¸„»°'´`'°«„¸`'°«„¸¸„»°'´

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×