Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Hi, so I just finished my build. Everything started up fine. BIOS popped up all my drivers were there, RAM, CPU, GPU. I sort of just exited BIOS and didn't really do anything. I looked up some videos and I saw that I needed to set a designated drive to download windows 10 media install or something along the lines of that. So it takes me to windows install and I get this message that no drivers are detected. I'm totally clueless on all this stuff, so I'm not sure how to go about dealing with this. I tried opening up BIOS, but I don't know how. I know it's specific to keyboards so I tried smashing delete, F10, F2 and nothing.

 

Here's a picture of what I see. Sorry if it's difficult to see the picture.

IMG_20210420_214907.jpg

Link to post
Share on other sites
13 minutes ago, nope1212 said:

Hi, so I just finished my build. Everything started up fine. BIOS popped up all my drivers were there, RAM, CPU, GPU. I sort of just exited BIOS and didn't really do anything. I looked up some videos and I saw that I needed to set a designated drive to download windows 10 media install or something along the lines of that. So it takes me to windows install and I get this message that no drivers are detected. I'm totally clueless on all this stuff, so I'm not sure how to go about dealing with this. I tried opening up BIOS, but I don't know how. I know it's specific to keyboards so I tried smashing delete, F10, F2 and nothing.

 

Here's a picture of what I see. Sorry if it's difficult to see the picture.

IMG_20210420_214907.jpg

Have you created a bootable device like a usb with windows on it

 

Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, rowdyjosh02 said:

Have you created a bootable device like a usb with windows on it

 

Oh yeah sorry forgot to mention that. I used an 8gb usb. 

Link to post
Share on other sites
8 minutes ago, nope1212 said:

Oh yeah sorry forgot to mention that. I used an 8gb usb. 

Did you create it correctly?

Link to post
Share on other sites
19 minutes ago, rowdyjosh02 said:

Did you create it correctly?

I think? I installed for windows 64 bit. Idk what else could've gone wrong. I'll try redownloading now

Link to post
Share on other sites

Do you know if there's a way to access BIOS without a keyboard? Even if there is problem with the usb windows download, shouldn't my other drivers still show up?

Link to post
Share on other sites

Ok, I did a few things. I reinstalled the media tool and I plugged in my usb into the 2.0 port. One thing that changed upon turning on my pc is that it asked me if i had product key which didnt occur initially. I'm not sure, which of the two fixed it

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×