Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

pc keeps getting blue screen

alex.martin1454
 Share

hey everyone so my pc is having some problems when it started i added a graphics card and i downloaded two different drivers and havent deleted the other ones so that may be the problem but as well i donwloaded this program which tells me what is wrong and it said the issues were

MEMORY_MANAGEMENT 

DRIVER_POWER_STATE_FAILURE 

SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED 

and another memory management 

what do these mean? and how do i fix them?

specs are 

ryzen 3 3200g 

16gb patriot ram

rx 570 8gb

asus a420mk mobo 

thank you

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

https://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html

 

If you think its driver related download DDU and wipe your drivers

 

Ensure you're plugged into the GPU and not your motherboard for display out, see if you can also disable your ryzen 3 3200g's integrated gpu

CPU: i5-4690k @ 4.4 GHz | RAM: 12GB DDR3 1333MHz | GPU: Sapphire Pulse RX 580 4GB 

 

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

1 hour ago, DakotaWebber said:

https://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html

 

If you think its driver related download DDU and wipe your drivers

 

Ensure you're plugged into the GPU and not your motherboard for display out, see if you can also disable your ryzen 3 3200g's integrated gpu

if i wipe the drivers do i have to then put the drivers on a usb after i wipe the pc then plug it in and restart? 

 

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

it will only wipe your display drivers, not anything else - windows will use its default driver so you will still have a display

 

just redownload them from https://www.amd.com/en/support/graphics/radeon-500-series/radeon-rx-500-series/radeon-rx-570

CPU: i5-4690k @ 4.4 GHz | RAM: 12GB DDR3 1333MHz | GPU: Sapphire Pulse RX 580 4GB 

 

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

On 6/2/2020 at 5:17 PM, DakotaWebber said:

it will only wipe your display drivers, not anything else - windows will use its default driver so you will still have a display

 

just redownload them from https://www.amd.com/en/support/graphics/radeon-500-series/radeon-rx-500-series/radeon-rx-570

hey so i downloaded it and i ran it and now it has just restarted it is saying working on updates 35% is this normal for it to do? my hdmi cord is plugged into the gpu and im getting a signal no flickers but i did have flickers while using the program is this all meant to happen

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Hey i had the same error codes on one of my builds, have you used any XMP settings?

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

8 hours ago, Nawrocki said:

Hey i had the same error codes on one of my builds, have you used any XMP settings?

yeah i have i actually did two things during my trouble shooting i made my ram speed lower because i have one 3200mhz stick and one 2400mhz the 2400 one was cloked at 2133 and the other 2400mhz so i made them both the same then ran a app that got rid of the display drivers and re installed that and that fixed it for me

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×