Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

No display or bios

I just built a computer with a AMD Ryzen 3 with no integrated graphics because I have a gtx 1070 oc and 32gb or ddr4 ram the motherboard is a asrock AB350M says Ryzen on the box when I plug it all in I don’t get a bios I have windows 10 and nothing shows up from that either

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Do you have a boot drive. Oh...crap...there is no bios...

“Security is always excessive until it’s not enough.”

– Robbie Sinclair, Head of Security, NSW Australia 

 

“Have you tried turning it off and on again?” - Every Tech Rep Ever

 

If you need help with your build please tag me.

 

 

 

Main PC:

CPU: Ryzen 3 1300x RAM: 8gb ddr4 2666 MT/s Mobo: ASRock A320M HDD: 1tb WD GPU: Gtx 1050ti 4gb

 

Spoiler

P.s. if you can tell me what reference my location I will follow you. 

Bonus points if you can tell me the names of the people there. 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

So what are you getting and can you take a few pictures of the internals an connections of your system

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×