Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

WendellG

Member
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

About WendellG

  • Title
    Newbie

Profile Information

  • Gender
    Male

System

  • CPU
    Ryzen 5 2600
  • Motherboard
    Gigabyte B450M DS3H
  • RAM
    2x4GB HyperX Fury @ 2400MHz
  • GPU
    Nvidia GTX 1650 Super
  • Case
    Keytech T850
  • Storage
    Western Digital Green 240GB M.2 SSD
  • PSU
    CoolerMaster MWE White 450W
  • Display(s)
    Acer Nitro QG1 75Hz
  • Cooling
    Stock
  • Operating System
    Windows 10 Pro x64
  1. Probably a faulty PSU. Had the same symptoms. Got it fixed by changing it.
  2. Nothing worked on the software side. Can you guys recommend a good PSU for my system?
  3. Maybe you're using the processor's integrated graphics. Or your card has just given up.
  4. I already did this. Still the same This too, passed all test. Now I'm trying to disable amd's performance boost in bios to draw less power and more headroom for the PSU (assuming it's the culprit).
  5. Unfortunately, it shut off again. Help guys
  6. Did it, no shutdowns since and its been 10+ hours already, will keep you posted Thanks!
  7. So my newly built PC started randomly shutting down almost twice a day and from what I observed, it does it when the PC is either idle or underloaded but seems fine when gaming and doing heavy stuffs. Temps are also fine across the board. Everything shutdowns except for the usb ports. EDIT: And it doesn't turn back on unless I unplug and plug in the pc again. Ryzen 5 2600 Stock Gigabyte B450-DS3H GTX 1650 Super OC Edition 2x4GB HyperX Fury 2400MHz CoolerMaster MWE 450W 230V Prolink PRO701SFC line interactive UPS with AVR Im suspecting this to be an issue with the PSU or UPS, what do you think guys?
×