Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Valked_

Member
  • Content Count

    50
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

1 Follower

About Valked_

  • Title
    Member

Contact Methods

  • Discord
    Crookeduniverse#8532

Recent Profile Visitors

406 profile views
  1. I just downloaded a fresh installation of Windows 10 Home onto my SSD and when everything was set up, I boot up into Windows a number of things have gone wrong. First, my taskbar is light theme and I am using the free, unactivated version of Windows so I can't change it in the personalize settings. Second, the Windows button at the very bottom left corner of the screen does absolutely NOTHING. Not even the Windows key on my keyboard makes it do anything. Should I reinstall Windows?
  2. So, I uninstall Windows and Reinstall it on my SSD, but what about my HDD? I want to have all my files on my HDD but my Windows on my SSD.
  3. Last year I bought an SSD and I don't really know how to put my windows from my HDD to my SSD while still having all my applications/games from my HDD, so it's been sitting in my PC unplugged for months now. I finally decided to try to switch it with guides off YouTube but they haven't really worked, it would just boot me into my HDD like normal. I tried getting applications from these guides that switched my Windows but they haven't worked either. If anyone could guide me through it or find a decent in depth video for me, I'd appreciate it a lot., Thanks. If it helps at all, here are my specs: AMD Ryzen 3 1200 3.1 GHz Quad-Core Processor ASRock AB350M-HDV Micro ATX AM4 Motherboard G.Skill Aegis 16 GB (2 x 8 GB) DDR4-3000 Memory Western Digital Caviar Blue 1 TB 3.5" 7200RPM Internal Hard Drive SanDisk SSD PLUS 120 GB 2.5" Solid State Drive EVGA GeForce GTX 970 4 GB ACX 2.0+ Video Card Corsair CXM (2015) 450 W 80+ Bronze Certified Semi-modular ATX Power Supply
  4. This is what I found. Should it be on auto?
  5. All I found, and this doesn't tell me anything
  6. My bad, I can't find the memory speed in HW-Monitor
  7. Where in the BIOS can I find this?
  8. Where can I find this? What is the setting called?
  9. Hello. I have 2 sticks of 8GB DDR4-3000 speed RAM, and task manager is telling me it's stuck at 2144, and never changes. Here's my part list: AMD - Ryzen 3 1200 3.1 GHz Quad-Core Processor ASRock - AB350M-HDV Micro ATX AM4 Motherboard G.Skill - Aegis 16 GB (2 x 8 GB) DDR4-3000 Memory SanDisk - SSD PLUS 120 GB 2.5" Solid State Drive Western Digital - Caviar Blue 1 TB 3.5" 7200RPM Internal Hard Drive EVGA - GeForce GTX 970 4 GB ACX 2.0+ Video Card Corsair - CXM (2015) 450 W 80+ Bronze Certified Semi-Modular ATX Power Supply
  10. Hello. My microphone was really low when plugged into the back port on my motherboard, but worked fine on the front port on my computer, So I decided to install Realtek drivers online. After the installation and restart of my PC, I couldn't hear anything. No audio. I was thinking on formatting and re installing Windows but I don't want to lose my files. Also when I plug in my headphones the speakers work and when I disconnect the headphones no audio. Also in the audio devices there is only one available, "Speakers" when before I had more for the headphones. Is there nay way of fixing this? Can I uninstall the drivers and reinstall?
  11. Update: I’ve put the RAM in a different slot and I’ve reaseted the cpu and cleaned some dust off of it. The PC booted, and took me to the automatic repair screen, tried diagnosing for a bit and said the automatic repair couldn’t help me, so I could eairhwr shut off the pc or go into advanced options, I chose advanced options and chose to completely wipe my drive. Don’t know if it will help.
  12. Hello. So I’ve had this PC for a few months now and one day it stopped working for some reason. It turns on but there is no display and the fans spin. I tried different GPUs and a different PSU and different RAM sticks but nothing seemed to work. I have a speaker in the system and there are no beep codes when I start it up. I removed the RAM and there were 5 long beeps. I placed the RAM back in. I removed the CPU and the RAM and powered on, but there were no beeps. I then placed back the CPU and there were the 5 long beeps indicating no RAM, so it would only beep when the CPU was installed, so is the CPU dead? Btw yes I did make sure motherboard power and CPU power were properly connected and the GPU and RAM were properly seated.
  13. Please stop trolling. This is a serious issue and I’ve spent more time on troubleshooting than you think.
  14. I have tried a different graphics card and the motherboard is the same type and brand but I got the HDV version.
×