Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

iHoller

Member
  • Content Count

    24
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

About iHoller

  • Title
    Newbie

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Denmark

System

  • CPU
    2x Xeon E5-2670v3
  • Motherboard
    Asus z10pe-d16 ws
  • RAM
    64GB DDR4 2133MHz ECC
  • GPU
    MSI GTX 1080 Seahawk X
  • Storage
    8x WD Red NAS Pro
  • PSU
    Corsair 1200w Platinum
  • Display(s)
    27” Acer IPS 144hz 1ms G-sync
  • Cooling
    2x i100 AIO water cooling
  • Operating System
    unRaid

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. My Plex server is showing the it’s is uploading 50mbit but not who/what is doing it. I need to find out what is using my upload...!
  2. What is IT/JBOD mode? can you recommend a card?
  3. My server needs room for 4+ HDDs but there’s no more SATA ports on my asus z10pe-d16 ws. is it possible to use a PCIe to SATA 3 card? it runs unRaid and all drives are WD Red NAS Pro 6tb.
  4. in Diablo 3, at first I had 150fps, now with the same settings I have 35-45.
  5. My unRaid server with Gamer VM stopped working right. in games my FPS got cut by 50% or more from one day to the next. How do I get the full power of my GPU? I tryed: Reinstalling GPU driver (4 versions) Rebooting server New VM with same spec RIG CPU: 2x Xeon E5-2670v3 (AiO water cooled) GPU: Msi GTX 1080 Sea Hawk X (AiO water cooled) M.2: OS Drive Samsung 950 Pro 256gb Data SSD: Samsung 750 1tb RAM: 4x8gb ddr4 2166mhz Motherboard: ASUS Z10PE-D16 WS unRaid drives: 5x5tb WD Red Pro (2 is for Parity) Case: Thermaltake Core X9 PSU: CORSAIR RM1000x 1000W
  6. Now tried: - Booting unRAID fra USB, the ports doesn't answer and looks like they don't get power - then tried with external USB direct from the motherboard, still nothing. - Tried taking the ram out, and se what happens, still nothing. All fan still keeps spinning but can't get it to work.
  7. i need to set bios for USB booting or that will not work but can't get into BIOS with no screen
  8. My home build NAS server will not startup, its newly build and will not start for the first time. Hardware: Moterboard: Intel server board S5520HC Ram: 48 GB ddr3 ram PSU: Corsair HX750i GPU: GeForce GT 710 mini CPU: 2x Xeon X5660 CPU cooler: 2x Intel BXSTS100C HDD: 3x WD 5TB RED NAS SSD: 1x Samsung 750, 250gb When i turn it on, all fans start og run, they drives start spinning. The problem is that no video output starts op, not on the onboard and not on the GPU. i have tried both HDMI and VGA. What can be the problem?
  9. My workstation will not boot, nothing come on screen i have tryed: - with only one cpu - with only one ram stick - with no usb devices in - with no ssd/hdd in - screen works with others PC's Can it be that my GPU is not supported? the error came after i switched my cpu cooler and gpu, but when i switch back it still don't work Hardware: CPU : 2xXeon 2670v3 CPU Cooler: Corsair Hydro Series H80i v2 Motherboard: Asus Z10PE-D16 WS Ram: Kingston DDR4 2133MHz 32GB ECC/REG SSD 2: Samsung 850 EVO 1TB SSD 1: Samsung 950 PRO 256GB M.2 PSU: CORSAIR RM1000x 1000W GPU: MSI GeForce GTX 1080 Sea Hawk X
  10. My 1th priority was "vSphere" but it is costly
  11. didn't know that, but after some googling, its clear that unRAID is smart
  12. A used 980ti cost more then 2x970, so I tryed a SLI machine
  13. The PSU is testet and cleaned by the lokal hardware store
  14. To get more power for less money. for 3k$ i can't get The same power if it's all new.
×