Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Predrag

Member
  • Content Count

    228
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

5 Followers

About Predrag

  • Title
    Member
  • Birthday 2002-11-19

Contact Methods

  • Twitter
    @400kbps

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Hungary

System

  • CPU
    I7 5820K
  • Motherboard
    Gigabyte GA-X99-UD3
  • RAM
    2x8GB Kingston DDR4 2400mhz
  • GPU
    EVGA GTX 970
  • Case
    Fractal Define R5 (windowless)
  • Storage
    1TB WD HDD 7200rpm + 240GB HyperX Fury SSD
  • PSU
    EVGA NEX750B
  • Display(s)
    LG 29UM68
  • Cooling
    Hyper 212 evo
  • Keyboard
    CMStorm Rapid-i
  • Mouse
    Logitech M500
  • Sound
    SONY MDR Wireless
  • Operating System
    Windows 10

Recent Profile Visitors

916 profile views
  1. Looking for some people to play the old Counter-Strike with. Preferrably from Europe.
  2. First of all, do not touch the insides of the computer without sufficient static grounding. Second of all, if the warranty still covers the computer, don't open it.
  3. That's good, It must be a battery fail, then.
  4. Well, depending on how much you've used it or how old it is, the battery could have just died of old age. That would be the best possibility. Where did you leave it? What was the temperature of the place? What sort of material was it sitting on? Where are the ventilation holes on the laptop?
  5. I'm level 21 and my uplay account is Uszkaukva, if you want the details. I'm just looking for a group since matchmaking is terrible. Yes, I have a mic and my game is always at 60fps. I live in Italy so ping might be a problem if out in America. Thank you for adopting a noob, if you will
  6. I'm not downloading or overweighting my internet with anything, my nat type is open and I am connected to the weu server. I tried to enter 7 games and they didn't work. I'm from Italy and the connection should be fine. Any help is appreciated
  7. Actually, It works even with stuff like the Sabrent USB converter. The min. volatage is 3v, although it will sound a bit distorted. New computers and chipsets mostly feature 5v on-board, it's just that Gigabyte chose not to specify the exact voltage that the IO uses.
  8. OK, well i have 1\3 chance to make it work Gigabyte does not specify the specs of the IO on the motherboard so I'm a bit in the dark on this one.
  9. http://www.realtek.com.tw/products/productsView.aspx?Langid=1&PFid=28&Level=5&Conn=4&ProdID=328 Those are the specs of the chip, I'm not sure which voltage it needs.
  10. I was looking at the Neewer NW-1500 and wondered Would I need a phantom Power to use it? My motherboard is the GA-X99-UD3 and it features the realtek ALC1150. I wouldn't mind investing in a USB converter since it doesn't cost much but if I needn't buy one I'd rather not. Thanks.
  11. If anyone has some info on this please do help.
  12. People post completed builds all the time so what?
  13. Nope it says its not allowed or somming, 403.
  14. Halo is actually a bit challenging for older PC's.
×