Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

DirtyDane

Member
  • Content Count

    374
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

4 Followers

About DirtyDane

  • Title
    Member
  • Birthday January 11

Contact Methods

  • Steam
    http://steamcommunity.com/id/DirtyDane/
  • Battle.net
    Why?
  • PlayStation Network
    DirtayDane
  • Website URL

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Pennsylvania
  • Interests
    Photography, Tech, Anime, Animation, Cars, and video editing.
  • Biography
    Currently in college studying Computer networking and system administration, and spending the rest of that free time I have watching anime, or playing games. Either that or driving....
  • Occupation
    College student.

System

  • CPU
    Intel Core i5-4460 3.2GHz Quad-Core
  • Motherboard
    ASRock H97 Anniversary ATX LGA1150
  • RAM
    Crucial 16GB (4 x 4GB) DDR3-1600
  • GPU
    Asus GeForce GTX 750 Ti 2GB
  • Case
    Corsair 200R
  • Storage
    12 TB across several WD blues
  • PSU
    EVGA 500W
  • Display(s)
    LG 24 inch, an old Dell 4:3, and an even older Gateway 4:3
  • Cooling
    Some older thermaltake heatsink, it fit the socket that's all that matters.
  • Keyboard
    Razer deathstalker ultimate
  • Mouse
    Razer Mamba 2015
  • Sound
    Razer kraken pro
  • Operating System
    Win 10, Win server 2016
  • PCPartPicker URL

Recent Profile Visitors

1,883 profile views
  1. Now my main question here is. since these boards would need a bios update to function with a 3000 series, wouldnt I need to have a 2000 series on hand to do that?
  2. Huh, guess you learn something every day. Thanks!
  3. I like it, and the 16GB is only because that is what he currently has. But, doesnt ryzen not have integrated graphics?
  4. I have recently been asked by a friend to part out a system for him. He is a console game collector who really only uses it for downloading "stuff" (not porn) and playing Wow. His main wants are 16GB of RAM and thats about it. If anyone has any suggestions please let me know. So far I've been looking at AMD systems and have had some trouble getting below that 500 mark, though he is willing to go slightly over if needed.
  5. awesome thanks, so many forums seemed to be conflicting with their answers so its nice to just get a straight yes or not.
  6. Hi, I recently rebuilt my PC and while i have yet to gather all of the parts. I have everything but the RAM so far. while checking everything out i noticed the motherboard uses the normal 8 pin EPS connector for the CPU power. But I also noticed a second 4 pin EPS connector right next to it. Is this required? the motherboard I am using is the MSI X570-A pro and my power supply is Corsair RM650. This power supply only has a single 8 pin EPS connector. Can I run this with just the 8 pin? or am I required to have the +4 pin. That said, if I am required to have it, can I just but the +4 pin at microcenter or something? or would it be better to just return the PSU I have and find one with the right connections?
  7. This has had me stumped for the last 3 days. Ive followed a number of guides, but I cant seem to get my apache to act as a reverse proxy and allow users on our network to connect to our IIS server through it. This is what I have so far, IIS is .3 and the apache system is .5. I have it running ubuntu. If anyone has any suggestions on how to get this working I would greatly appreciate it. <VirtualHost 10.200.50.5:80> ProxyPreserveHost On ProxyPass /wwwroot/finalproject/ http://10.200.50.3:80/ ProxyPassReverse /wwwroot/finalproject/ http://10.200.50.3:80/ ErrorLog ${APACHE_LOG_DIR}/error.log CustomLog ${APACHE_LOG_DIR}/access.log combined </VirtualHost>
  8. This is a really helpful list thank you for that.
  9. The company has to do with providing an equipment service to its customers but my clients will be all within company.
  10. My first step would be to make sure that the Ethernet is firmly plugged into the port and that the cable isn't damaged on the users end. From there I would disable and renable the network adapter and make sure that a static IP wasn't set accidentally somehow. Additionally releasing and renewing the lease on the users address is a possible solution depending on what i see. And of course the tried and true, turn it off and on again. Those are the first things that come to mind.
  11. I feel like common issues at any business would be bsod's, not being able to print a document stuff like that. "I can't connect to the internet" 

    1. DirtyDane

      DirtyDane

      Yeah i got those during my phone interview. I was a bit unsure with the bsod one, I suggested a restart as my first attempt, and followed with a few other things. 

    2. Beef Boss

      Beef Boss

      Yeah, bsod's aren't really fun to deal with and they are common. At least in my experiences lol 

  12. Forgot about that, I will look there as well
  13. I've got an interview coming up for my first position out of college. It will be a support technician sort of as a generalist for users within the business. So I want to sharpen my troubleshooting skills that I admittedly feel I have not trained very well. please give me technical help desk type questions. I will respond with what comes to mind as things to check or how I would approach solving it. If you could then respond with things I may have missed or might have gotten wrong please let me know.
×