Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

kenjigreat

Member
  • Content Count

    381
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

About kenjigreat

  • Title
    Member

Recent Profile Visitors

715 profile views
  1. How about Ashes of Singularity? Since you want to specifically find out DX12 performance.
  2. They sell 8K monitors? Do we have Displayport 1.4 isn't out? I don't really get your point, If they were out I'd get them.
  3. The detail in rendering is different I really didn't believe it until I went to Fallout 4 and ran my mods at 1080p for a while and went, Wait -_-... Then I switched back to my 4K monitor and went Yup.
  4. Every once in a while familiarity breeds contempt. I've used my 4K monitor for a year. When I was using it, the moment I went to any store I could tell all those monitors where at 1080p. It made my eyes bleed. Stepping down for a bit I can appreciate the awesomeness once again.
  5. Find an old monitor that is 1080p or 720p, use it as your daily driver and gaming for a week. Trust me when you get back to your 4K or 1440p monitor you'll want to hug it. The first 2 days you'll be like what is this pixels!? Then your eyes will 'adapt'. After 1 week switch back, It's like MAGIC.
  6. My Rig: Intel i7-6700K, Nvidia Geforce 980Ti, 16GB Ram , 600W PSU. If I don't run MSI afterburner on setup or my PC runs for sometime without shutting down. The Temps are 45-46 degrees idle with 40% Fanspeed. I can Ramp up the fanspeed to 100% for 15 seconds and it'll stay there. If I restart my computer immediately after that and MSI Afterburner launches at startup after I ramp up fanspeed to 100% for 15 seconds then back down to 40% speed. I get 30+ degrees. 0 GPU Usage for both cases. Does this happen to anyone else? Running the latest Drivers
  7. In the Port when you fly out into the Universe. In other areas such as Hangar I get really good utilization. I haven't tried arena yet.
  8. The weird thing is I managed to log in ONE time and get a solid 60FPS and above and my GPU was utilitsed but the moment I logged out and tried again. Back to 30% usage.
  9. Wait are you telling me no one is running the game at 60FPS at 1080P with an i7-6700K> What do you need a xeon?
  10. No cores are at 100 during gameplay but some sit at 80-90
  11. 1080P MEDIUM, Star Citizen, I'm not throttling, running GPU at 50-60ish and CPU at 60 degrees
  12. That's what I'm getting 16GB RAM Intel i7-6700K Nvidia Geforce 980Ti Asrock Mini-ITX MOBO 600W PSU Running the latest drivers. Also tried 362.00 drivers. Any fixes?
  13. I sold my Old Rig. Now I'm playing games on INTEGRATED GRAPHICS. I'll probably be playing on that for quite a while unless my financial situation turns for the better. There are always more unfortunate people out there so maybe you should give it to them. It's hard for me to claim I'm so broke that I'm dying. Probably the biggest benefit is I wouldn't ever pick up a Nvidia GPU after this again if I win Good luck. Thanks
×