Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

GTX 950m dying?

Lorenz_
 Share

Hey, my PC died a week ago I decided to use my laptop for office tasks and gaming until I have money to buy a new pc.

My problem is that after swapping out the hdd in my laptop with an ssd and reinstalling windows my dedicated GPU kinda died,

Its getting recognized by the device manager and the Nvidia software but not by MSI Afterburner and my pc is lagging like shit after I deactivated the intel HD graphics, is there anything I can do? 

hdhdghdghdhdghdg.PNG

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Try reinstalling the driver with DDU. Did you do a fresh installation of Windows? Because there are a few driver issues there.

CPU: i7 2600K 4.4GHz@1.3V | Motherboard: Asus P8P67 Pro | CPU Cooler: CoolerMaster Hyper 212x | RAM: Corsair Vengeance 4x4GB @1600MHz CL9

GPU: Gigabyte GTX 1070 Ti G1 Gaming @2GHz | Storage: Samsung 850 Evo 250GB + Seagate Barracuda 2TB  | PSU: Corsair TX550M | Monitor: LG 29UM69G

Keyboard: Corsair K70 LUX MX Red | Mouse: Corsair M65 Pro RGB | Case: Corsair Carbide 400C | Headphone: Beyerdynamic DT-770 Pro | Microphone: Blusmart Lapel

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

6 minutes ago, Vasllo said:

Try reinstalling the driver with DDU. Did you do a fresh installation of Windows? Because there are a few driver issues there.

 

I haven't tried to reinstall Windows I`m probably gonna do that later today

Link to comment
Share on other sites

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×