Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

FreshTube

Member
  • Content Count

    34
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

1 Follower

About FreshTube

  • Title
    Junior Member
  • Birthday 1999-08-10

Contact Methods

  • Steam
    FreshTube
  • Origin
    FreshTube
  • PlayStation Network
    Fresh_Tube
  • Twitter
    https://twitter.com/moritzmann99

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Germany, Stuttgart

System

  • CPU
    Intel Core i7 3770K
  • Motherboard
    Asus P8Z77-V Pro
  • RAM
    Corsair Vengeance 16GB 1600MHz
  • GPU
    Asus GTX 680 DirectCU II TOP 2048MB GDDR5
  • Case
    Coolermaster CM Scout 2
  • Storage
    Samsung SSD 830 256GB, 3TB Seagate
  • PSU
    BeQuiet! Straight Power 580W
  • Display(s)
    BenQ XL2720T, Fujitsu 22"
  • Cooling
    Noctua NH-U14S
  • Keyboard
    Logitech G710+
  • Mouse
    Logitech G700s
  • Sound
    Creative, Logitech G930

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hey Guys, so I built a new Rig for a friend of mine with the following components. Ryzen 5 3600 RTX2060 Super MSI B450-A Pro Max BeQuiet System Power 500W Ballistix 16GB 3200 When you plug the PC into the wall and flip the switch on the power supply, the Fans of the GPU, CPU und Case turn on immediately to 100% and the EZ Debug CPU LED on the mainboard lights up. But the PC doesn’t boot, no image etc. just the fans. After pressing the power button on the case everything works fine and the PC boots into Windows. The BIOS detects all the components correctly! When shutting it down through Windows, the fans start so ramp up again and the screen is out. I did a CMOS reset, updated the BIOS and reassembled the CPU, GPU and RAM and nothing works. Maybe it is a hardware defect but I dont know which component it is. Maybe you can help me. Thanks! Cheers, Moritz
  2. Vessel username: FreshTube https://www.vessel.com/videos/JYZEYDYx0 https://www.vessel.com/videos/LCoY5zfFf
  3. Hello guys, I need 3 new case fans for my CM Scout 2. Should I buy the Noctua NF-F12 PPC or the BeQuiet Silent Wings 2? http://www.noctua.at/main.php?show=productview&products_id=78&lng=en http://www.bequiet.com/en/casefans/322 Are the Noctuas overkill for a case fan? And is the air pressure of the BeQuiets high enough? Merry Christmas! FreshTube
  4. I was a little German boy who subscribed you when I was 13 in 2012. At this time I wanted to build my first own gaming PC and I watched you because I needed help which parts I put in the PC. Since this time I watched every single video of you because I loved your videos and you made me to a 15 year old geek from Germany I want to thank you for every single work you put into this channel because this channel is some of the best YouTube channel ever. LinusTechTips is the only channel in my SubBox which I watch every single video! So thank you and I hope I will win some of your Stuff And btw sorry for maybe some mistakes in the texts.
  5. What router do you prefer? And why?
  6. I have a Netgear R7000 and I have to say that it's a very good router combined with my 100 MBit/s glass fiber internet connection here in Germany. The Software is good too and it's stable. But I would look if the Asus is the better choice because on Cnet the Asus just nailed the Wireless-N 2.4 Ghz range. http://www.cnet.com/products/netgear-nighthawk-ac1900-smart-wi-fi-router-r7000/2/ On Smallnetbuilder the Netgear wins. http://www.smallnetbuilder.com/wireless/wireless-reviews/32239-ac1900-first-look-netgear-r7000-a-asus-rt-ac68u Take the cheaper one I think. I owned my Netgear in a offer on Amazon for 130€. Sorry for bad English I'm German I hope I could help you.
  7. I built last year my PC. I installed Windows 8 first then came Windows 8.1. I loaded Windows 8.1 on a flash drive installed it and it worked. Then at the biginning of this year I got many bluescreens so I installed Windows 8.1 new and there were bluescreens again so I installed WIndows 7. Maybe it's because I overclocked like in the video of Newegg where JJ overclocked his i7 to 4.8 GHz with 1.35V but that doesnt worked for me. When I booted up I saw a bluescreen. Maybe I damaged something I don't know.
  8. But I installed Windows 8.1 after these bluescreens new.
  9. https://www.youtube.com/watch?v=HOBzB-Mueuo It's because Hamachi... But i have more bluescreens like: 022814-9828-01.dmp 28.02.2014 14:08:39 IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL 0x0000000a 00000000`00000000 00000000`00000002 00000000`00000001 fffff800`02e95e91 ntoskrnl.exe ntoskrnl.exe+75bc0 NT Kernel & System Microsoft® Windows® Operating System Microsoft Corporation 6.1.7601.18247 (win7sp1_gdr.130828-1532) x64 ntoskrnl.exe+75bc0 C:\Windows\Minidump\022814-9828-01.dmp 8 15 7601 322.584 28.02.2014 14:09:44 but that is maybe my overclock on my i7 3770K to 4.5 GHz at 1.3V with a Noctua NH-U14S.
  10. There is wrtitten something with a keyboard cable. My G710+ has a loose connection.
  11. I have KIS 2014 so i don't think malware is a problem
  12. That was in BlueScreenView: 020114-5625-01.dmp 01.02.2014 10:55:55 MULTIPLE_IRP_COMPLETE_REQUESTS 0x00000044 ffffe000`095ce010 00000000`00000f8a 00000000`00000000 00000000`00000000 acpiex.sys acpiex.sys+1603180 x64 ntoskrnl.exe+14dca0 C:\Windows\Minidump\020114-5625-01.dmp 8 15 9600 323.000 01.02.2014 10:56:45
  13. I installed WIndows 8.1 fresh from a flash drive and formatted all drives.
×