Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Sgt.Mak

Member
  • Content Count

    161
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Sgt.Mak

  1. i'm a newbie at that stuff and 2scary4me
  2. in Bios its showing 1333ghz 4gb... and i'm using 64bit i think its because i used that slot and that 1333ghz 4gb ram for like 3 years... how does one update that stuff ?
  3. Hi, So i replaced my 8gb 1333GHz to 8gb 1600GHz.. and its showing 4gb available instead of 8gb
  4. Hi, I'm currently using 2x4gb ram 1333mhz and was wondering if i replaced it with a 1x8gb 1600mhz ram stick ? would it make any differences?
  5. i got this like 4 months ago its not the gpu cause i can game on it!!
  6. GPU n CPU temp are great.. Core Clock n Memory Clock look fine.. i did OC my card but i reverted the settings the same day...
  7. http://prntscr.com/5t4v22 its all stock settings see i clicked away from chrome i think it has something do to with flash.. even tho i updated it to the latest
  8. Already re-installed the Display driver..its not only on chrome but even on the log on screen.. but while gaming nothing! http://prntscr.com/5t4rus http://prntscr.com/5t4rwn http://prntscr.com/5t4s2l
  9. the problem is my Thermal paste was cheap it stopped doing its job.. thats whats causing the high temp ... i would buy it but 3 days holidays here no comp shop is open.. BTW i asked for a i5 suggestion
  10. Yo Guys, My intel Core i3 2100 has been running on 80+ *C for last 2 days ; so is it gonna fry soon ? and i want a good i5 Processor for Gaming and mostly HD Editing (Montages) ; all i got through google is Intel Core i5 4670 .. is it a good one ?
  11. solid 60+fps now but the CPU is Screaming!
  12. yea!! it should have it i did add it 4 years ago HORSE SH_T !! getting 60+ C* with only 13% usage : oh GOD what is this!
  13. Btw i did try increase core clock but thought its not worth it so i RESET on the MSI Afterburner and i did this http://us.battle.net/wow/en/forum/topic/3863056756 (this is after i started having low FPS so i think its not the cause) Basically it told me how to Un Mark my CPU cores ! (Cores when Marked dont do anything) The Intel Default fan thingy for CPU is working!
  14. Re-installed the Driver still in 3k http://www.3dmark.com/3dm/3641632?
  15. Specs : Gtx 750 ti 2gb Twin Frozr Intel Core i3 2100 3.10ghz 8 gb kingston CL9 ram 1333Hz Intel Chipset 3rd gen 500gb+150gb HDD Running the Card with HDMI slot to DVI for the monitor the results http://www.3dmark.com/3dm/3641066?
  16. Downloading it now; btw is this fine ? (nothing heavy running except ; chrome,steam,copying 46gb to D: Drive) >
  17. Yes' its plugged in Correctly i evne re-plugged it ; no cables for the card;
  18. Hi, So i used to get 100+ fps on Counter Strike Global Offensive ; the other day i unplugged my pc to clean it ; (nothing moved from its place) Start it up ; and when i played the game i was getting 45 Max 27 MIN. ! Same settings i tried checking for driver updates everything is up to date ; then took out the card stared at it for 2 mins ; plugged it back in ; still nothing changed ; my Card is Gtx 750 ti 2gb Win 7; HELP ME !!!!!!!
  19. Got a blue screen >.< Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1 Locale ID: 1033 Additional information about the problem: BCCode: 50 BCP1: FFFFF900C1D13CF0 BCP2: 0000000000000000 BCP3: FFFFF960002CC69D BCP4: 0000000000000000 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\052914-18532-01.dmp C:\Users\Sgt.Mak\AppData\Local\Temp\WER-228416-0.sysdata.xml Read our privacy statement online: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409 If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline: C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt
  20. i did have some problems with the bios settings .. idk how to install or upgrade them
×