Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

peterchu

Member
  • Content Count

    31
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

About peterchu

  • Title
    Member
  • Birthday 1991-12-21

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Jamaica, St.James, Montego Bay
  • Interests
    Tech, Tech, Tech, Medical analyst, Games, Anime, Tech, Tech, Tech

System

  • CPU
    AMD Ryzen5 1600X
  • Motherboard
    Asus ROG Strix X370-F Gaming (Dead)
  • RAM
    Corsair Dominator 16GB 3000MHZ Dual Channel
  • GPU
    Nvidia Geforce 960 2GB
  • Case
    NZXT Phantom 410
  • Storage
    Western Digital 1TB & 2TB & 500GB (SSD Boot Drive)
  • PSU
    Corsair HX750
  • Display(s)
    Acer GN246HL 144Hz
  • Cooling
    EVGA CLC 120 Liquid
  • Keyboard
    Corsair K60
  • Mouse
    Logitech G502 Proteus Spectrum
  • Operating System
    Windows 10 Pro
  1. Hello everyone. I have seen and heard alot from both sides but i want a video showing stream element and obs or other streaming tools run best on which CPU platform. Can this happen or is there a full on in depth forum somewhere? Much appreciate it.
  2. Never mind. Just going to RMA it back to amazon. Thank you guys.
  3. CPU: Ryzen5 1600X GPU: GTX 960 2GB SCC Ram: Corsair Dominator 16GB 3000mhz PSU: Corsair HX 750W Storage: WD SSD 500GB and several HDD from WD and Seagate The motherboard in question: ROG Strix X470-F Gaming Hello everyone, I recently got my new mobo and was excited to get it up and running since my previous ROG Strix X370-F Gaming chipset is fried somehow making it cycle through the QLED nonstop. I put everything in my new mobo and start it up and watched closely to the QLED and to my fear, it's stuck on the white LED and that's the VGA indicator check LED. Now I assume that the GPU is the problem but I put it in a different system and tested it and it works just fine. I'm very puzzled, so I tried reseating it and also putting in different slots on my new board and still, the VGA LED stayed stuck. Then I thought it might be the bios problem then I realize I can't access the bios without a post. Did some searching and there's no indication that the X470 board can't boot with the configuration I have. CPU pin is plugged in, CPU no bend pin, cleared CMOS, ram tested on a different system and runs normal, doubt that my WD SSD is busted, tried starting it up with just 1 storage drive and now I'm here asking for your help before I lose it and RMA this board and say goodbye to anything ASUS for good.
  4. Hey i just found out that there's no window 7 compatible drivers for my laptop :'( Now i'm stuck with window 8.1 D: Well thank you for helping.
  5. I see Network Adapter and in there is a - Intel® Dual Band Wireless-N 7260 and - Realtek PCIe GBE Family Controller Is that it? There's nothing else in the property section
  6. Good day! I bought a Asus Rog GL551JM-DH71 gaming laptop and it comes with window 8 pre-installed. I have used it for while now and i want to switch back to window 7 OS but i can't do that without first finding all the drivers from this laptop that supports window 7 Someone be so kind and help me out? Thank you all in advanced.
  7. Username: peter_chu_chu https://www.vessel.com/videos/fuPdK5xgs https://www.vessel.com/videos/HDN7G5UMs
  8. The cpu led lights goes on and then off after posting. No AMD turbo core is off.
  9. Good day everyone. Than you for taking your time to read this. I have a problem with my PC. When I turn on my PC the CPU led stays on and normally it should just go off after a few second for posting. I thought it might be something with the CPU itself so I reseated my CPU and powered it on again. My mobo recognize the CPU as a new one and prompt me to go to the bios. I changed nothing, save & restart. After restarting the CPU led stays on again. This is very frustrating as I have tried different t solution from ram testing to clearing CMOS and updating bios but wait it gets better, when I leave my PC in bios setting for a few minutes it freeze up forcing me to restart the PC anyways. I'm really out of solution right now and hoping that you guys can shed some light into my dark situation here. Specs: M5A99FX Pro R2.0, FX-8320, Kingston Beast 8gb RAM, Corair HX750 PSU, R9 280 wind force, WD 1TB HDD, WD 500GB HDD, Cooler Master Hyper N520 CPU Cooler.
  10. Love the CPU Cooler cuz they are mostly use for modding reasons and my experience with one of them are great for my GPU. Happy to see antec join in on the give away stuff
  11. All the other contestant only modded their RIG and you mu5tang71 an entire setup + furniture (table) so you put in way more work then the others in my opinion so you deserve a win.
  12. Exactly. Everyone has something to do IRL so I don't blame them for being slow on the updates. Also they need to adapt to the new coding from minecraft since they changed it ALOT after 1.6 so that also contributed for the update delay. I just love MC a lot and would like some optimization before all the mods updates to 1.8. Been lagging like hell in SP
  13. No what I mean is the modpack version and not minecraft 1.7 itself alone. I play different kinds of modpack like Feed The Beast and ATlauncher version. I am aware that minecraft 1.8 is out already but not all mods are update to 1.8 yet so most of the popular mods are still on 1.7. Sorry for my confusion there buddy :unsure:
  14. I hope all these problems, complains, cross platform restriction and whatnot is all worth it because damn Microsoft don't fuck this up please. They gotta respect the people that put countless hours into making awesome and fun mods for minecraft. Java is still a problem if you don't have a beefy rig. Experiencing lag in single player world. Maybe I should try optifine? I dunno. MC 1.7 is not entirely ready yet and still beta testing like crazy. Sigh
  15. For ecstatic purposes the extreme one is baller and for a more cleaner build the omega in my opinion. Never thought both would look pretty nice. Let the random lottery begin :3
×