Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Bender Blues

Member
  • Content Count

    116
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Bender Blues

  1. I've googled, ya thats an endless rabbit hole with sites promoting phones rather than giving good opinions. LTT Youtube, Linus talks about an $150 Alcatel but its from 2018. I'm coming from a flip phone because thats all I've ever needed. But in 2020, its beyond annoying not being able to do the most basic things everyone else is doing. I know I wont be getting much but, some good ideas on a phone in that 150-200 range? Thank You.
  2. Perfect, thank you both @minibois & @i_build_nanosuits !!
  3. Can maybe some of you point me to a card in 2019 or 20 with roughly that power and price? I've done comparisons but I feel like I'm missing something. Thank you much!
  4. Yes, AC. Thats it! I do have it capped at 60fps, for the 60hz panel. Cheers! TY
  5. Care to explain a little more in detail? Should the load be %100? Whats worrying about 85%? Thanks edit: This clearly explains the lack of GPU load. This is a 1070 with a AMD Fx 8350 Black Edition cpu. So it looks like, according to this article, its CPU bound. https://graphicscardhub.com/low-gpu-usage/
  6. Thank you. So from that, its 'vRel = Reliability. Indicating performance is limited by voltage reliability.' So what does that mean? That the card needs to be OC'd to get 100% usage? Thanks!
  7. Screenshot taken during a factory benchmark. Is there some reason why the power consumption isn't running 100%? Max temp is 85c before throttling, so thats not causing it. What gives? And is the GPU load whats being fed to the GPU or what the GPU is churning out? TY!
  8. Yes!!! Like I said many times, I tried the old keyboard that wasnt working (a few keys) and the trackpad and mouse buttons were working fine. Thats why I put it back in and tested. And you can see in the pic, thats how it was seated each time. The same way when it was removed. Thanks btw for your ideas Johny5
  9. But the old ribbon worked fine. The new one as well, factory new. Are you saying, or do you think its in the actual ribbon connector on the mobo? The only thing I can think of then is a tiny blast of clean air in it. There aren't like exposed copper pins showing in that tiny thing. mobo connector you think ?
  10. Gotcha. But before I put the keyboard in place, meaning putting it down into its 'home' I just plugged in the ribbon (no kink) and checked if the keyboard worked. So the ribbon was still straight and new factory. Thats why I tried again with the old keyboard, the trackpad and mouse buttons worked. Now no bueno!
  11. It is no easy feat getting to the track pad. I mean everything worked, placed aside in a quite place until the new keyboard came. Untouched. Never bumped or anything....
  12. But the the problem is, its a brand new, factory keyboard. The ribbon was factory. The broken keyboard, a few letters not working the trackpad still worked, same with mouse buttons. Thats why I put back in the old one and checked, no pad or buttons.
  13. So been repairing friends, some others for 20 years ,ever seen such a stupid scenerio. The laptop is Lenovo Ideapad I5, all it needed was the friggin keyboard replaced. Replaced with a new, proper matched keyboard. Trackpad and mouse buttons worked fine. The left/right mouse button now don't work, neither does double tapping the trackpad. The pad works to move the cursor around, but no tap. The ribbon is properly placed. Re seated the ribbon. Still not working. Put in the old keyboard, tried the the trackpad and buttons, nodda. Put back in the new replacement, properly seated ribbon. nodda. WTF. Any ideas? good grief!
  14. I think I got it, now I can unpin all mine in the task bar, search for them and pin them to start! TY ALL The search - I guess I'll google how to get search to default. unless someone knows. Thank you very much, each one of you.
  15. Ahh thats all? I've always ignored the start menu pinning because I really didnt have one, sorta Just need to get search to default! And THANK YOU EVERYONE for helping.
  16. OK, were getting close. Just need to get my search like your shot to default. And my start as I posted above... Its so bare, random apps in it TY a ton!
  17. So now that start isnt full screen, getting close. How can I get it to look default like my original photo?
  18. Now start looks good, and search is smaller! Thanks @Mateyyy So is this a default looking "search"? Anyone?
  19. That did it!!! Thanks soo much Matey. Perfect. 1 for 1 hehe. Hope to get search normal now. Cheers TY
  20. Use start full screen s set to on or true.
  21. Yes, thats it. Both are far off. Its painfull to get around.
  22. Right my bad. Start... its worse ? They both need help.
  23. I wont make this long... but somehow long ago, I ended up with my search looking like this in the top photo. Can someone of you please maybe explain how to undo this and get it back to whats on the bottom pic. Thank you for the help. ? Cheers.
×