Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Dynamite_Tech

Member
  • Content Count

    48
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

About Dynamite_Tech

  • Title
    Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. No, nothing happens when I am in the bios, is just fine, maybe a driver issue? But i don't have enough time to do anything to a driver within the 1 to 3 mins i have
  2. My toshiba satellite laptop works for about 3 minutes after booting, then shows these kind of colors and completely freezes (these 2 pixel clusters are permanently dead) it has pentium T3200 @ 2ghz, 4gb ddr2 memory and amd radeon mobility 3470hd This laptop works only plugged in, faulty battery, i booted with and without it inserted and same result, is this a faulty gpu or is it display related?
  3. My AMD Radeon HD 6770 is 89 Celcius (192 Fahrenheit) while being used only 32% (severe cpu bottleneck by amd athlon 64 x2 6000+) the fans are working fine btw
  4. My Toshiba Satellite A300 laptop has a bunch of dead/stuck pixels all clustered (about 60-80) How do i solve this? The rubbing thing did not help is it maybe the gpu? (Radeon hd 3470M) i saw weird lines in a crash before, the pixels all appeared yesterday and today and it's getting worse over time, I don't know what to do
  5. I was thinking of 6 or 8, also my budget is tight haha
  6. i got a pretty old pc that i fixed, i put windows 10 on it but it has only 2 gb of ram, how much should there be in there, its used for fortnite and gta 5 specs: AMD Phenom II X4 945 @ 3.0Ghz AMD Radeon HD 5770 Sapphire Vapor-X 2GB DDR3 @ 1066MHz
  7. I am not selling it, I am using it in a build, i took it from my broken pc and I tested it and the gpu works
  8. i have a sapphire radeon hd 5770 vapor-x in my pc, how much is it worth? it's in very good condition
  9. And oh yeah, i tried re installing fortnite and re installing graphics drivers
  10. Specs: amd athlon 64 x2 6000+ @ 3.20 GHz Amd radeon hd 6770 5 gb ddr2 @ 400 MHz I have had this problem since i switched my geforce 9600 GT for the radeon hd 6770, the cpu wasn't overclocked yet, so that can't be the issue, did anyone else get this problem? Here is a pic i made
×