Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

TheRenan115

Member
  • Content Count

    114
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

2 Followers

About TheRenan115

  • Title
    Member
  • Birthday 1998-12-13

Profile Information

  • Gender
    Male

System

  • CPU
    AMD FX 8320
  • Motherboard
    Asrock 970 Extreme 3
  • RAM
    8GB Crucial Ballistix
  • GPU
    MSI GTX 760
  • Case
    Cosair Carbide 300R
  • Storage
    WD Caviar Blue 1TB
  • PSU
    V650
  • Cooling
    Hyper 212 Evo
  1. Yeah, im not sure if buying a better motherboard would be the answer. Doubt it but I will try. I have tried 2 gpus but they do the same. 2 Cpus and they do the same. I feel like ram could be an issue with the mobo of some sort, since its not listed on the memory support list on Asrock website. I tried this ram on another pc aand is all working fine there. Thank you for trying to help me
  2. It still does after doing that actually, I have done almost everything and see no improvement.
  3. Tried different keyboard and mouse and no fix what so ever. I feel like its my cpu/motherboard for some reason. All of this started about a 2 months ago. and I still did not manage to fix it. In my opinion it is some kind of driver or compatibility in my system. I feel like getting an i5 4690K in the near future. Could it be that my heat sink is too tight? Should I give it a try? I feel like if i lose it up a bit it wont run properly.
  4. I tested both and no fix yet. I will try keyboard next, mouse i have tried a lot of them and thats not the cause.
  5. I have done it already with a wd blue and a black one but they are the same. Ram, says its ok. I need to check the optical drive. someone said something about the risers on my case i have checked that and its not the problem. Thanks for trying to help.
  6. But my pc is well ventilated and none of all my pc parts go above 60C, 45-50C for the cpu, GPU is only 60C and the socket is only 59-61C
×