Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

cyberphy

Member
  • Content Count

    35
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

About cyberphy

  • Title
    Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Central Florida

System

  • CPU
    X3470
  • Motherboard
    SkyWalker (DELL)
  • RAM
    14 GB
  • GPU
    GTX 1050 and GT 730
  • Case
    DELL OEM
  • Storage
    120GB SSD Kingston and 1TB Western digital
  • PSU
    Liteon
  • Display(s)
    LG 24EC53, Asus (Dont know the model number xD) and Samsung s22B150 (This display sucks so bad)
  • Cooling
    For the 1050 I have arctic cooler
  • Keyboard
    HP
  • Mouse
    Some cheap Chinese mouse
  • Sound
    Koss Headphones with sound blaster AMP/DAC
  • Operating System
    Windows 10 2004
  • Laptop
    Dell Inspion With an i3 4005u
    Lenovo With an Pentium Gold 7th gen
  1. because its all I have, and I dont have the money to buy anything else
  2. Im using an x3470 (Yes I know it's old) and a Dell OEM motherboard, but im starting to think its the PSU that is putting out all that heat
  3. ugg my room is getting really hot near 87 F, and my desktop cant be under volted
  4. I have also had this problem I Think the server might be down
  5. You can also use Firefox or Internet Explorer if you dont like Edge
  6. Just makes sure have have it set to "Any Disease" and it will work on Coronavirus when its available
  7. is the server down or is it just me? 14:41:01:ERROR:WU01:FS00:Exception: Failed to connect to 40.114.52.201:80: A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond.
  8. if I run this on my laptop will it reduce the life span on my laptop?
×