Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

stratege1401

Member
  • Content Count

    168
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

About stratege1401

  • Title
    Member
  • Birthday 1969-01-14

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    France

System

  • CPU
    i7-7700K CPU @ 4.2GHz OC 4.89GHz
  • Motherboard
    Sabertooth TUF Z270 Mk1
  • RAM
    16 G'Skill F4-3866C.18-4GTZ
  • GPU
    EVGA GTX 1080Ti FTW3
  • Case
    Be Quiet 900 Pro
  • Storage
    Grenoble
  • PSU
    Corsair RM 1000
  • Display(s)
    IIyama G-Master GB2888UHSU
  • Cooling
    NZXT Kraken X62
  • Keyboard
    X-Perct K100 Spirit of Gamer
  • Mouse
    Logitech G300
  • Sound
    Internal
  • Operating System
    W10 Pro 64
  • PCPartPicker URL

Recent Profile Visitors

643 profile views
  1. yes, i tested with a ryzen 7 and 9 and had no problems. With a ryzen 3 1200, no problem. But with the ryzen 3 2200G, i hit the bug... as microsoft say: "certain versions of AMD RAID drivers" for the first bug, but also certain type of ryzen 3 specificaly... but now, i finally fix it.
  2. OK, fix done. First, had to slipstream to previous w10 iso with the latest amd drivres from x399 amd. Seem my first try was bad. I succeed installing and running for a few times, until i had so many memory management error i had to run deep to understant the 0x message. It was a 1 bit corruption. Very weird. So after several hours, i decided to switch my corsair LPX to a Gskill memory. Suddenly, system stable and running. Run a x86 mem on the LPX,. Find several bad blocks. Long time i had a bad stick, shit happens. RMA... Honestly, after all this, there is one point i dont like in AMD based system: the drivers distro; It's a EXE distro. The Intel based are 99% inf distro. This is really a difference when troubleshoot is needed ! Thank to all who participate
  3. 1903 is the official release. I did try to revert to the previous but had the same bug. DAMM AMD ! I was thinking to revert to the red time, forget it ! So far, i am stuck ... How, thank for getmyos, but this is non-offical image, sometimes full of craps. I prefer not to use it !
  4. Hi, will try https://www.gigabyte.com/fr/Motherboard/B450M-DS3H-rev-10#support-dl-driver-sataraidahci and if failling, will try 1806 Thx
  5. Hi, I did use both option on BOTH rig....with same result .... i am now on this https://www.gigabyte.com/fr/Motherboard/B450M-DS3H-rev-10#support-dl-driver-sataraidahci need to apply and check Thank
  6. Hi, i am using mediacreationtool1903. On a INTEL plateform, i have absolutly no problem with the USB-ESD support created. The same support on BOTH amd rig failed !!!
  7. i am planning to use the drivers from https://www.amd.com/en/support/kb/faq/pa-260 to create a slipstream win10 install media ...
  8. HI. Yes, i did, on several desktok/laptop. Even used rufus. This is not a media problem... for me.
  9. Hi, yes i did try different options, including new stick, even uploading the iso, burning on a dvd and running install from dvd. Tried to apply all the tricks on bios too, like usb lagacy support, enabling csm, no hardware tpm ..... This is absolutly the problem pinpoint from article https://support.microsoft.com/en-us/help/4504107/cannot-install-may-2019-update-on-computers-running-certain-amd-raid
  10. Hello, I am trying to install w10 on 2 new set of hardware. Set 1 is a ASrock X370M-pro4 motherboard, with a Ryzen 3 2200G APU. Set 2 is a Gigabyte B450M-DS3H also with a Ryzen 3 2200G APU. Using the windows media creator tool, i have a USB stick witch i am trying to use to install windows on those rigs. I tested the stick , of courxe. On BOTH set, after booting from the UBD-ESD stick, almost immadiately after the w10 logo, i have the following error : Your PC needs to be repair.... The operating system could be load beacsuse of critical system drivers ... Error code 0xc0000221 The install process did not even start. No way to have the repair option, no way to insert drivers at first installation After digging a little, i finally found this: https://support.microsoft.com/en-us/help/4504107/cannot-install-may-2019-update-on-computers-running-certain-amd-raid https://www.amd.com/en/support/kb/faq/pa-260 The fact is this is not helping ! - The so called X399 updated drivers is an EXE file, witch is used for updates, when i am FRESH INSTALLING - how to even inject those drivers when the USB-ESD is not even reaching the install point ?? What am i missing here ? Anyone with a clue.
  11. dont bother using this... it has never work correctly because intel does a better job and asus dont really support ez really actively... Better go to https://www.intel.com/content/www/us/en/support/intel-driver-support-assistant.html?_ga=2.268923384.863049778.1547675455-1941987401.1542480397
  12. Hey guys, hello, On March 20-22, a Tesla Model 3 will be giving to the first hacker able to bypass his security. source: https://www.zerodayinitiative.com/blog/2019/1/14/pwn2own-vancouver-2019-tesla-vmware-microsoft-and-more Hey LinusTeam, up to the Challenge ??
  13. could you be more specific about your mobo, bios version and ssd ! Actually, there is so many possible problems !!! This is like going for a niddle in a stack of ...
  14. Sorry folks ... It tooks days to do the switch ... I really started the switch process on Dec 21th. At D+22, i finally received my new Delta box ... Pics from the hardware: https://nextcloud.rkn.ovh/index.php/s/sTpjKNC6WqS3dH8 Concerning the FTTH technologie used, finally more information. FREE is using FTTH 10G-EPON 802.3AV More next monday, as the new optical route needs to be set ... I wonder if it is as long as it happens for me in your respectives country ???
  15. For those who dont have the luck to be connected on FTTH, i am having now the French ISP ORANGE with a 1GBs/300Mbs connection: https://boutique.orange.fr/internet/offres-fibre/livebox-up I am about to switch to another ISP called FREE, witch just unveil a new freebox generation: https://www.free.fr/freebox/ This ISP is providing 2 boxes. A server box ( like a homemade router ) and a player box ( for TV connection or else ) Specs for the new boxes are: SERVER: FTTH 10GBs/1GBs or hybrid xDSL/4G 200Mbits/60Mbits quad-Core ARMv8 Snapdragon 835 Qualcomm APQ8098 QI wireless chargeur NAS 4HDD integrated, with a native 1TO/HDD ( 2.5 format ) WiFi 802.11 AC Bluetooth 4.1 2 Gbits ports 4 Eth ports Entrée S/PDIF HDM 2.1 et ARC 1 port USB 3.0 2 ports USB-C 3.0 TNT(DTV) input Phone DECT an some other stuff like included alexa services and so PLAYER: The players box is in fact an hybrid box, with 4K/HD capabilities mix up with a DEVIALET sound box ! https://www.devialet.com/fr-fr/ https://www.frandroid.com/telecom/554341_prise-en-main-de-la-freebox-delta As i dont really care about this box, i wont really talk about it. Stay tune for unboxing, plugin and speedtest A nice youtube giving some idea of the beast !
×