Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

jeffjr

Member
  • Content Count

    20
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

About jeffjr

  • Title
    Newbie
  • Birthday December 5

Contact Methods

  • Discord
    Nightshade Mirabeau

Profile Information

  • Gender
    Male

System

  • CPU
    AMD Ryzen 5 1600 6C/12T @3.2GHz (O/C at 3.8GHZ) [Alt desktop Intel Core 2 Duo E6600 O/C @ 2.7GHz]
  • Motherboard
    AsRock B450M Pro4 mATX [Alt desktop MSI G41M-P33 Combo Socket 775]
  • RAM
    G.SKILL FORTIS 2x8GB DDR4 2400 (O/C at 2667) [Alt desktop Curtial 8GB DDR3 @ 1066MHz (O/C @ 1202MHZ)]
  • GPU
    GIGBYTE AORUS AMD Radeon RX570 4GB (O/C core @ 1400MHz, mem @ 2000MHz (8000MHz) [Alt desktop MSI R7 240 2GB]
  • Case
    Deepcool D-Shield v2 [none for alt desktop]
  • Storage
    320GB Hitachi SATA II 7200; 500GB Seagate SATA II, 1TB WD Blue SATA III 16MB cache [Alt desktop 2x 320 unknown SATA III 7200]
  • PSU
    Corsair VS650 Non-modular [Alt desktop 550W Thermal Master non-modular]
  • Display(s)
    Acer Nitro UM.QV0AA.002, ViewSonic 1080p HDMI/VGA 60Hz Monitor [Alt desktop has 2 unbranded monitors]
  • Cooling
    Cooler Master EVO 212 Black Edition [Alt Desktop Stock Intel 2002-2005 cooler]
  • Keyboard
    HyperX Alloy RGB Core [Alt desktop Logitech Y-UY95]
  • Mouse
    HyperX Pulsefire Core [Alt desktop Verbaitm generic 2.4GHz wireless Mouse]
  • Sound
    Logitech Artemis G633 microUSB/3.5mm headset/mic
  • Operating System
    Windows 10 Pro [Alt desktop Windows 10 Home]
  • Laptop
    Acer Aspire 3 w/ Ryzen 3 2200U, 8GB DDR4, Vega 3 Mobile Graphics
  1. sounds like an NVME SSD is having issues, if any are installed in the system. check the number on the NVME SSD in question and see if it's on hte mobo's Storage QVL.
  2. DP and HDMI are very similar, same with DVI to a point. trying a different input on the monitor, then another output on the GPU could possibly fix that for the time being. could be a dodgy SATA cable, or it could be that a program is causing hitches - task manager can help a bit.
  3. jeffjr

    Windows activation

    what version of Windows, 8, 8.1, or 10?
  4. Anyone else having issues with the G.SKILL Flare X 2400 kits on their B450 mobos being unstable? F4-2400C16D-16GFX is what i had at first, but it never worked as a kit after about 2 months at stock. both stick run great alone (one stick or the other) but BSODs random file names with both of them, got it to work long enough to order a 16GB kit of G.SKILL Fortis 2x8GB at the same 2400MHz. thinking this might be a voltage issue? it wouldn't be much of a compatability issue as the 8GB stick versions of these DIMMs are on the memory QVL list.
  5. jeffjr

    PC Crash

    what are you using for hardware? that sounds like your GPU can't handle anything but the OS...
  6. jeffjr

    PC Crash

    i agree with the grim guy, it is just like saying your water isn't flowing without any extra details to follow, i occasionally experience a driver crash (corrupt diver files in the system memory and dumping the files, then re-gathering them) with some crashing bogging down the on-board sound chip
  7. i don't even want to play any AAA titles with my setup until i get an AMD R7 graphics card and a AMD CPU, and maybe another 4GB stick of DDR3 mem
  8. i use to play on a Nvidia GT 8400 GS on WoW @ 23FPS max and warming up my desk area slightly, i got my 710 a month ago with hit or miss 90 minute gaming sessions
  9. i can get 2,890FPS in MC:PC and 189FPS in SimCity, but my WoW sub has expired and i can't get the card to strech it's legs very much without the laggy Orgrimmar
  10. RandomGaminginHD, he sadly doesn't cover any of the hardware i have...
  11. its a Intel Core 2 Duo dual core CPU on intel's 65nm manufacturing process
  12. hello everyone, i have a question to ask perfomance wise outside of EA's SimCity, will the graphics card i have (which is a GT 710 from Nvidia) run any games like World of Warcraft in 1080p?
×