Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

TheOne1080

Member
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by TheOne1080

  1. I guess it's fine, as the pc works perfect, excellent performance and a great becnhmark score aswell.
  2. I haven't overclocked the cpu, It's stock. And as far as I have read so far 00 code could be anything
  3. Hello, Sometimes when I cold boot my system I get the error code ''00'' on my Asus maximus hero VIII motherboard. The screen won't get any signal and i have to shut it down by holding the power button. Then when I start it up it shows a message on my screen saing : ''Overclocking failed! Please enter setup to re-configure your system, Press f1 to run SETUP'' So pressing F1 will redirect me to the bios, I don't have to do anything there, just restart without changing any settings, or just restart the pc with the power button, and everything works perfectly fine after that. The strange thing is it doesn't happen often, just sometimes, but when it does it annoys the crap out of me. I want to know what the problem is. I am using DDR4 Vengeance lpx 3333mhz ram, with xmp settings on 16-18-18-36-1.35V. Maybe it doesn't have enough volt, it needs 1.35volt, and xmp is set to 1.35V, but the monitor program says my ram has 1.344v. I also tried running a Ram test with Windows Memory Diagnostic, no issues found. Other specs: Cpu: i7 6700k stock Gpu Gtx 1080 motherboard: Asus maximus hero VIII.
  4. I tried checking if all the plugs were plugged in correctly, hadn't had the issue for a week now, and today it came back, 2 times in a row. Anyone might know what this could be?
  5. Hey guys, I've been trying to record some gameplay with FRAPS and it was just terrible, Resolution wasn't even 4k it was 1440p on runescape NXT Ultra settings. I recorded to the same harddrive as my game is running from. The file size was 3-4gb for only 30 seconds of video. Could it be that my HDD just isn't fast enough for this kind of recordings? As it probably needs 3 or 4/ 30= 100 to 133mb/s writing speed atleast. Specs: i7-6700k GTX 1080 1TB HDD 7200rpm 250GB SSD samsung 850 evo. By the way, I tried recording it to my ssd and I got smooth 60fps gameplay and recording.
  6. But if it's dead then it wouldn't be able to startup again? Cause after turning the power off and on again the problem is gone, and won't come back till a random day.
  7. Hey guys, So I've noticed something strange, sometimes when I start up my pc, eveything looks normal, the LED of my case, graphic card etc are lighting up, but I don't see any signal on my sceen and also de LED of my cpu cooler and the fans of the cpu cooler are off. Giving me also the code ''00'' on the display of my motherboard. At that moment all I can do is turn my pc off by holding the power button for a few seconds to shut down the pc. And then everything is back to normal, it startsup fast and as it should. It is really strange because this doesn't happen very often, I haven't had this problem for weeks now, and today I noticed it again. Specs: Motherboard: Asus Maximus Hero VIII Cpu: Intel i7-6700k 4.0 Ghz Cpu cooler: Corsair H100i v2 Gpu: Nvidia GTX 1080 (Msi 1080 Gaming X) RAM: Corsair vengeance LPX 3333mhz DDR4 PSU: Coolermaster v750 (XMP settings in bios are on to maintain the 3333mhz ram speed.)
  8. I was wondering when you for instance are browsing the web on your 4k screen, does it make the 1080p and 733x542 etc images which you see a lot on websites look worse because of upscaling? (Btw I also use 150% standard zoom in windows settings.) So all pixels should be stretched a bit instead of just using the 733x542 pixels and look really small on my screen. I know though that when you display 1080p content , upscaling wouldn't effect the quality at all, as 4k will be exactly 4 times the pixels of a 1080p screen. So for every 1 pixels, 4 will be turned on now. But how will this work with other resolutions which don't scale that nicely?
  9. Hey guys, I had this idea in mind and I was wondering if it actually would work.. So let's say I have 2 very heavy and big programs which will launch at startup. And I also have either 2 SSD's or 2 HDD's. Would they both start faster when spreading the programs on more Drives instead of all on 1 drive? For example: Program 1 on HDD 1 and Program 2 on HDD 2. I would say yes, they would start up quicker as let's say the data needed is 600mb per program. The HDD is 60mb/s. So starting both programs fully at just 1 drive would take 20 seconds (1200mb devided by 60). But if you spread them between 2 HDD's You would get 60 mb/s on both, and you would actually halve the loading time. each HDD will need 10 seconds. (The numbers are just an example) So I was wondering, does this thing I have in mind actually work this way? Or does HDD 2 have to wait till HDD 1 has finished loading?
  10. Hey guys, I've recently boought a new gaming pc and 2 days later my laptop (which used to work well) crashed. I wasn't able to start windows. It showed a black screen with ''error 0xc00000e9 computer won't start'' Error code. So I thought my hdd or sata connectors were broken. So I took out my HDD and I've connected it to my external HDD connectors and plugged it into my pc trough usb. I was able to succesfully format it. Then I downloaded windows 10 with windows creation tool on an usb stick. I tried to reinstall windows on it, the HDD showed up nicely in the installation setup, I even had the option to format it etc. But then during the installation it gave me a message saying that there is no windows installed on the drive and that I should restart my pc. So I tried to install windows again, and again leaving me with the same message. Now everytime I start my laptop it says that it cannot read my disk. I don't think the HDD or any SATA connectors are broken, because I was able to use the hdd on my other pc, and my laptop still recognized the hdd in the windows installation setup. Does anyone here know what the problem might be?
  11. I just noticed it on my 1080 only when playing minecraft. I started to hear it a bit at 500fps, and it got pretty loud at 1500fps. I got a 60hz monitor so I won't ever play that high fps anyways. But i was just wondering if all graphiccards have this at extremely high fps. I don't hear anything though while playing games on ultra settings 4k.
  12. Hey guys, I recently got my new pc, a very good company where I ordered my parts assembled it for me. But I noticed something strange. The noise... I have a Phantek Enthoo evolv ATX Tempered glass computer case which has his own pwm-hub. All 3 Case fans and the ?Cpu fan? are connected to this hub. A cable with 'Board cpu fan' is plugged in 'CHA_FAN4' on my motherboard and the other end on the 'CPU Fan' plug in the hub. Might be something wrong there? It is really annoying, all the fans of the case run at full speed all the time, when gaming this is not a problem as I always play with a loud sound or a headset, but my head starts to hurt from the noice when I try to browse the web or something. The cpu fan is running at full speed all the time aswell, mostly 1620rpm, in never got below 1520rpm. Also I have AI Suite 3 form Asus with Fan Xpert 3 which allows me to change the fan speeds but it says I don't have a cpu cooler, fan 1, fan 2 and fan 3. It only shows Fan 4 which guess is because the cpu hub plug is connected to 'CHA_FAN4' on the motherboard. So I tried silent mode on Fan 4. And my rpm of the cpu fans dropped to 0 in Corsair Link. But I was able to see trough the case that were still on though but on a lower rpm. I just set everything back to normal and I was hoping if anyone could help me out here? Because I don't think it should be normal for cpu and case fans to run at full rpm all the time or is it? Specs: Case: Phantek Enthoo Evolv Tempered Glass Cpu cooler: Corsair Hi100 V2
×