Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

volrath

Member
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

About volrath

  • Title
    Newbie

System

  • CPU
    i7-8700k
  • Motherboard
    ASUS ROG Strix Z390-E
  • RAM
    16GB Corsair Vengeance
  • GPU
    NVIDIA GeForce GTX 1080ti SC2
  • Case
    NZXT S340 Elite
  • Cooling
    NZXT Kreken X62
  • Keyboard
    Corsair Strafe
  • Mouse
    Logitech G502
  • Operating System
    Win 10 Education
  1. LMAO, yeah true... was hoping my big PC spend this year would be new GPU when 3000 series rolls around (I alternate year by year), looks like that might have to wait lol...
  2. Yeah I will, was hoping someone might have a better solution/ more hopeful outlook... Kinda knew the second it happened I just made a very expensive and stupid mistake...
  3. Yeah, Im thinking that might be the case. Sadly I got no way of testing that part until I have a known working 1151 mobo And yeah your probs right, just grasping at straws here because I just fucked a lot of hardware through stupidity...
  4. Adding a laser module to my CNC router and didn't realise the connector from the mainboard to the laser daughterboard was PWM, connected it to a power supply sent a signal and boom... Stupid error caused by being over tired, never do projects at 4am lol I should have said cost of new board, I paid £220 new and a quick look on Amazon has them at around £280-£299. I did just look and it is under warranty, but as it will be obvious that it was caused by user stupidity I dunno if they would cover it... Haven't looked to be honest...
  5. Hey guys, so I did a stupid thing and killed my PC. Long story short, I accidentally put 12-24V through USB thanks to wiring up a project wrong. PC instantly turned off and wont turn back on, I haven't checked other parts (transplanting everything into my old build today) but I can safely say my motherboard is dead... When it receives power no board LEDs light up, apart from one light on the RGB IO shroud that flashes briefly for a fraction of a second. Tested with my old power supply and nothing.. My question is, if I send the board off for repair (either by sending it to Asus or a repair shop) would they be able to fix it or is it just e-waste at this point? Given that the same board is now £70 more than when I brought it last year I am willing to pay a bit to get it fixed if needs be... Oh I should mention its an ASUS ROG Strix Z390-E
  6. So, I tried overclocking my 4790k last night using Asus' ez OC tuner and it failed. After a few boot cycles it finally posted, but I now cant get into the BIOS. When it boots I get the Asus logo with the press DEL or F2 screen, if I press either or leave it after a few seconds it comes up with the American Megatrends logo, no other info, just the logo. (see attached vid) Troubleshooting so far... Cleared CMOS (using the Jumper AND taking it out), disconnected everything connected via PCI and USB, removed all but one stick of RAM. Tried using the Asus CrashFree 3 BIOS Utility but it doesn't seem to see my USB drive. I don't have an optical drive or the CD. Any help much appreciated, either with how to get the utility working or with any other troubleshooting methods! VID_20180420_123723.mp4
  7. Tried uninstalling drivers, no luck Thanks guys, yeah I will email EVGA later today once I'm back from work and have the evidence recorded. Knowing their RMA service it will be sorted quickly
  8. No, mainly because I don't have anything to hand RN. But I have tried connecting to my other monitors, every time I connect any of them to the HDMI it just comes up with 'no signal' and NVIDIA Control panel cant see the monitor...
  9. So, I got a 1080ti last week and its been working fine, that is until today. Booted and one of my displays wasn't showing found out it was the one connected to HDMI out. The display works when plugged into the other outputs and the cable works (also tried with another working cable). So the issue is fully with the HDMI on the card. And other troubleshooting methods/potential fixes you guys can fire at me?! Fell like this might be an RMA though. I can use the DVI for my set up for the time being, but wanna get a VR headset in the future so will need that HDMI out as I'm already running a 4 monitor set up!
  10. says she isnt a slut, yet has a cam girl donation tone and a Brazzers logo... Logic
  11. Recently my PC updated to the Anniversary update. Ever since I have been experiencing an audio desync online. I have tried watching videos on multiple browsers (Chrome, Edge, FireFox and IE) and multiple websites (Twitch VoDs, YouTube, Amazon Prime). Have no idea what is causing it, it doesn't seem to be a known issue as I can't find anyone else with the same problem. Tried playing the same videos on my Surface Pro, that hasn't updated yet and everything is fine. So it must be the update doing something strange to my PC If anyone else has had the same issue and maybe a fix please let me know!
  12. Personally I fully support his decision. I would hate to have everything I say and do in my professional life publicly debated like him and many others have to deal with. The guy literally cant win. If he engages, he has to deal with trolls/people telling him his opinion is wrong, if he doesn't engage, he is told he is selfish and doesn't appreciate his fans. I really feel sorry for anyone who is popular in this social media shit storm. It really must be horrible to have everything you say analysed to the point that it makes you ill... I really hope TB lives as long as he can, I believe he is a massive positive in the PC world, but more than that over the years I have been watching him I have come to see he is an epic family man and an awesome friend to people. I think people really forget, behind the media we consume are people, people with emotions and feelings. Fuck Reddit. Rant over.
  13. Going to test in my housemates PC at the weekend, if it don't work in his then im just going to send it back and get a replacement... lmao! nice try :')
  14. Thanks for the reply, I forgot to mention that I updated through the bios as awell. Bios version is 1402 which is the latest one. Just tried installing everything Intel related on the motherboard support page, the updater yes is still greyed out, and my CPU wont post. I am starting to think I might have a dead chip...
×