Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Jules A

Member
  • Content Count

    74
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

About Jules A

  • Title
    Member

Recent Profile Visitors

400 profile views
  1. Jules A

    prime95 hardware failure

    Just ran realbench overnight for 8 hours and didn't crash, 4.5Ghz at 1.375v Gonna try a few more combinations
  2. Jules A

    prime95 hardware failure

    I've tried realbench but only for like 15 mins and everything was fine, also tried Cinebench r15 a couple of times and those were fine too
  3. Hi, I OC'd my CPU, which is an i5 6600k, and ran prime95 to stress and it game this error. Running 4.5GHz at 1.375v. Any idea whats going on?
  4. Jules A

    Is my cooler working properly?

    I tried running prime95 but always get a hardware failure, so i switch to realbench to make sure its not the CPU
  5. I just OC'd my CPU and while running a stress test the temp seems to increase a bit too much (almost 90). Using ASUS Realbench to stress the CPU and about 10 mins of stressing the temp reach that high. I have the Corsair Hydro Series™ H75 Performance Liquid CPU Cooler with an i5 6600k OC to 4.5GHz. The fans connected to the radiator is running but temps seem a bit off. Edit: CPU running at 4.5GHz at 1.4V
  6. Jules A

    3 Ram stick config

    How do i do that? What does that mean?
  7. Jules A

    3 Ram stick config

    Just found out the ram are different speed, 4GB sticks being 2133 while 8GB sticks being 2400.
  8. Jules A

    3 Ram stick config

    Manual only has recommended for 1,2 and 4 ram sticks, no 3 unfortunately
  9. Jules A

    3 Ram stick config

    Yup exactly the same ram just different sizes
  10. Jules A

    3 Ram stick config

    So the 4GB sticks in slot 1&3 while the 8GB in either 2 or 4?
  11. What sup guys My pc has 2x4gb 2400MHz ram and I decided to buy another stick of 8gb ram of the same make. I put the 8gb stick in slot 1 and the 4gb sticks in slot 3 and 4 and windows is showing 16gb ram but only 7gb usable. Is this right or should I move the ram to different slots. Mobo: Asus b150m Pro gaming Ram: Corsair vengence lpx 2400mhz
  12. Jules A

    M.2 Not showing up

    I went to BOIS to change the boot order and it does show up. Made the 970 as 1st and the 750 and secondary. I might have installed windows on the 750 because the windows installer said disk 1,2 or 3 so not sure which is which.
  13. Jules A

    M.2 Not showing up

    One more thing, On task manager the disk is there
  14. Jules A

    M.2 Not showing up

    Hello, I recently just installed a new M.2 SSD into my PC. I reinstalled windows onto the m.2 (I think) and not it doesnt show up. The 750 Evo i have still shows up but 970 Evo doesn't. At the start when I tried to install windows on the 970 the but got an error saying "We couldn't install windows in the location your choose", and after some googling I saw a reddit post and did what they said. Boot up with Windows installation media (USB/DVD) On the first screen. Press SHIFT + F10 and type the following: diskpart select disk 0 clean exit exit Then afterwards it can install and how I have this problem. Both the ssd seems to be using the same bus number 0 while my hhd is using bus number 1. :((((
  15. Will do that later, the fan on the hydro is right above that so not sure if that would cause it to over heat
×