Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Phyronite

Member
  • Content Count

    50
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

About Phyronite

  • Title
    Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    USA

System

  • CPU
    Intel Core i7-6700K OC - 4.70 Ghz
  • Motherboard
    Gigabyte GA-Z170XP-SLI ATX
  • RAM
    Corsair Vengeance LPX 16GB (4 x 4GB) DDR4-3200
  • GPU
    PNY GeForce GTX 1070 8GB XLR8
  • Case
    NZXT H440 (Matte Black/Red) ATX Mid Tower
  • Storage
    Intel 600p Series 256GB M.2-2280 Solid State Drive & Western Digital Caviar Blue 1TB
  • PSU
    Corsair RMx 750W 80+ Gold Certified
  • Display(s)
    LG 29UM68-P 29.0" 2560x1080 60Hz
  • Cooling
    EK-XLC Predator 360
  • Keyboard
    Corsair STRAFE RGB Wired Gaming Keyboard
  • Operating System
    Windows 10
  • PCPartPicker URL
  1. So how would you suggest installing the new driver and uninstalling the old one?
  2. Service Tag: DQ9MMS1 No dedicated video card, just integrated graphics. I'm using a VGA cable.
  3. So I ran all the diagnostics they had in thorough mode, and nothing came up through the entire test.
  4. So about 2 years ago I bought a Dell Optiiplex 390 for $100 from a yardsale, and it sat in the corner of my room for awhile due to the os being corrupt. I decided a few days ago to try and make it working again. I formatted the 250GB hard drive, put the windows 10 installer on my flash drive, and installed windows onto it. It worked for about 10 minutes, and then suddenly stopped giving video signal. The monitor had no signal and the computer was still running. I let it sit for a little while, but nothing happened. I then shut down the computer by pressing the power button once, and then tried restarting it. The monitor lit up with the dell loading screen, then to the windows 10 loading screen, and then no signal. I also tried installing windows 10 on one of my portable hard drives and running the computer off that, but the same thing happened. Every time the computer is turned on, it stops outputting as soon as windows is loaded up. Needless to say, I would appreciate anyone's ideas about what is going on. Thanks
  5. I recently ordered a gigabyte board and I did not know that the rebate form needed the proof of purchase barcode on the shipping box, as I had thrown it away. Do you need to have it or can I send the form without it?
  6. We have launch the Blue Blur 2 more times, both having successful flights and working perfectly! Time to work on the full scale!
  7. That video is shot at 1/8 normal speed and I think the rocket weighs about 4Lbs.
×