Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Keenantheplant

Member
  • Content Count

    122
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

About Keenantheplant

  • Title
    Member
  • Birthday 1997-07-12

Contact Methods

  • Steam
    SwashBuckler

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    US, California.
  • Interests
    Pc gaming
  • Biography
    Eh Pleh PeeCee Gaems.
  • Occupation
    Aint nobody got time fa dat.

System

  • CPU
    Intel Core i5 4690
  • Motherboard
    Msi z87-g41 Pc Mate
  • RAM
    G.Skill Ripjaws X 2x4Gb 2133mhz cl9 ram set
  • GPU
    EVGA Gtx 970
  • Case
    Nzxt Phantom 410
  • Storage
    Intel 120gb 530 ssd & 1tb Western Digital caviar blue
  • PSU
    Evga Supernova 750B1
  • Display(s)
    Aoc 1920x1080 60Hz Monitor
  • Cooling
    Cooler Master Hyper 212 Evo
  • Keyboard
    Cm Storm Devastator
  • Mouse
    Cm Storm Devastator
  • Sound
    Razer Kraken USB
  • Operating System
    Windows 8.1 Pro
  1. Keenantheplant

    Browser font randomly changed.

    This is what I think the font was like before:
  2. Keenantheplant

    Browser font randomly changed.

    My font on various websites randomly changed to this. How do I change it to the default font?
  3. Keenantheplant

    7850 not performing as it should.

    I just played killing floor 2. Most of the time the gpu percentage would be the same as the cpu percentage or would be 5-10% higher than the cpu percentage. But there was one intense moment where the cpu usage was 20-30% above the gpu.
  4. Keenantheplant

    7850 not performing as it should.

    This was build from an old pre built and the prebuild had the two drives in raid zero.
  5. Keenantheplant

    7850 not performing as it should.

    I built a rig for my friend. It has a hd 7850, q6600, and 4 gb ddr2 (4 x 1gb). Whenever I played games, the gpu and cpu percentage would not be around 100 and I was getting around 25 - 60 fps. The gpu percentage was about 50-60 percent. I was previously using a 350w power supply and I thought that is what was holding it back. I replaced it with an evga 500w and I still have the same problem. Another problem is that there are little lag spikes in the game and they eventually go away once you've been in a certain area for a little bit. I believe this is the fault of the hard drives. I have two 320gb hard drives in raid zero. Could a slow or old hard drive hold back a gpu like that? One last thing, the problem wasn't thermal throttling because the card was at 63 degrees Celsius.
  6. Keenantheplant

    Ubuntu 15.10 will not boot.

    So load the usb, reinstall ubuntu, then go to bios and set usb as boot device and then install ubuntu again from usb? That doesn't make any sense to me.
  7. I installed Ubuntu 15.10 via usb. When I turn on my computer I just get a black screen with a white dash at the top left corner that blinks in and out. Any suggestions?
  8. I have an att uverse 45 mbit connection. Speed test reads 30 mbit. Even with 30 mbit I should easily be able to stream YouTube videos and I can't. It has a hard time loading at 480p. What do I do?
  9. Keenantheplant

    Youtube problems with U-Verse.

    I have U-Verse internet at 45mbps. Everything seems to load normally, but then when I go to YouTube, it doesn't load. It will start the video at the lowest quality, play the video for like 2 seconds and then buffer. I can literally go on twitch and watch streams easily at source quality. Also, some downloads are unusually slow as well. At my dad's house with 75mbps comcast, something would download in a couple seconds. With the same file with 45mbps U-Verse it would take 10 minutes. Im using a powerline adapter and I'm 99.9% sure it's not a problem with that. I've tried watching youtube on my wireless devices at close range to the router and it still wouldn't work. Also, I went to the internet speed test website and i got 20mbps.
  10. I have several questions regarding overclocking an athlon x4 860k on an fm2+ motherboard with a cm hyper 212 evo. Which chipsets have the ability to overclock the athlon? How do I determine what a good overclocking chipset would be? If I wanted to get a good overclock with those things that I listed, what is a good fm2+ chipset that will do the job without costing too much?
  11. Windows 10 has been out for a bit now and I still can't overclock my Pentium G3258. When do you think this will be fixed? Will the fix come in a windows update? Thanks for reading.
  12. Keenantheplant

    How to monitor my mic without latency?

    Let's say I have a usb mic and a headset. The headset is plugged into my pc and I want to hear windows sounds but I also want to monitor my voice. How would I do that? This is the mic I was thinking of using: http://www.amazon.com/gp/product/B004QJOZS4/ref=ox_sc_act_title_4?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER . I tried using the "listen to this device" option in windows but that has latency. I want to be able to monitor my voice without latency.
  13. Keenantheplant

    Differences between xlr and usb mics?

    Did you read my paragraph? I want to monitor my voice but with usb, there's latency.
  14. Keenantheplant

    Differences between xlr and usb mics?

    I want to buy the audio-technica atr2100. It has both xlr and usb. I want to use an xlr to 3.5mm cable to use the xlr connection with my computer instead of usb because of monitoring latency issues with usb. Would xlr sound worse than the usb connection?
  15. Keenantheplant

    I want to hear myself through my headset.

    So if I bought any usb microphone, I wouldn't be able to monitor myself without latency through windows? My old headset used regular 3.5mm headphone jacks and I was able to monitor myself without latency using the realtek hd audio program. I was thinking about getting a mic with xlr and getting a xlr to 3.5mm cable to plug the mic in my computer that way. Would that make the sound quality worse than usb?
×