Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

marine corps nerd

Member
  • Content Count

    17
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

About marine corps nerd

  • Title
    Newbie
  1. i have all of these plus an RTX2070S 8GB from gigabyte and amd rhyzen 5 3600.
  2. I just finished building my new pc. But now that im booting it up and trying to install windows i discovered that both of my ssd's aren't showing up in the bios. I've tried switching the cables different SATA ports on the motherboard bot nothing has worked. The only thing i could think of is that both cables are broken, but that would be so unlikely right? Anyway, please let me know what you think on how i can resolve this issue
  3. I just finished building my new pc. But now that im booting it up and trying to install windows i discovered that both of my ssd's aren't showing up in the bios. I've tried switching the cables different SATA ports on the motherboard bot nothing has worked. The only thing i could think of is that both cables are broken, but that would be so unlikely right? Anyway, please let me know what you think on how i can resolve this issue
  4. damn okay, thanks for the help. I'm going to do some more research
  5. okay, i will probably read it tomorrow tho. its 02:00 over here right now, so im logging of for the night. goodluck tho ;D
  6. just make sure you have your drivers for your cpu and gpu as up to date as possible. You can find those drivers on the manufacturers websites most of the times.(a simple google search will most likely work as well). Also check if your windows is up to date
  7. i live in the netherlands, even tho rhyzen is technically possible i really dont wanna switch because i've selected this cpu specifically for my budget and goals with gaming. As for the memory speeds, i read somewhere that i can just increase the speed and voltage in the bios, is this just naive to believe?
  8. since the motherboard has power delivery issues even at stoch settings
  9. do you have echo cancelation turned on in you discord "voice & video" settings?
  10. have you tried switching the cables to different ports? Are your drivers up to date? Is this a new computer or one that you have used for a while already?
  11. im wanting to maybe overclock an i5-10600k on it, but im pretty new too it so i'm not sure on what motherboards its possible
×