Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

itsjustind

Member
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

About itsjustind

  • Title
    Newbie
  1. Okay so I got a friend to lend me his old GPU, so if that doesn't work then it's probably the MOBO, and if it does then its my GPU. I'm only concerned with gigabytes rma and the lengthy wait time, versus buying a new MOBO and RMA'ing it. GPU's aren't the most cost friendly to purchase.
  2. Asus prime x470 AMD Ryzen 7 2700x Corsair 2x8GB Gigabyte 2070Super windforce 3x 8G Corsair h110i platinum Corsair TXM 750W AOC 24G2 Frameless IPS
  3. I’m assuming you meant on-board graphics? Like through my mobo/cpu, I’ve connected the DP Cable to my mobo and still no luck, screen remains black with a no signal
  4. Nope, my computer turns on, monitor has no response and remains black. Safe mode is not an option lol
  5. How can I reinstall them if I can't even get to my desktop? It's completely black from the startup?
  6. So this afternoon I was running a game of CoD perfectly fine until my monitor decided to completely turn black, and a no signal decided to pop up. I've since tried a brand new Display Port cable, HDMI cable, unplugged the monitor power cable, and used a different monitor. At this point in time I'm frustrated and confused as to what the issue may be, the issue still persists with all of these methods listed above. My GPU is a Gigabyte GeForce RTX 2070 Super Windforce OC 3X 8G GDDR6 1785MHz. After using the new monitor on my PC I'm adamant that it may be my GPU and not the monitor if the issue persisted with the new monitor.
  7. Does it still happen to you? It literally started happening non-stop after Season 3, from November-March was perfectly fine. It doesn't help that I've been random BSOD's, and it's really infuriating at this point. I don't know if its my hardware, corrupt windows files, or anything else. My friends that run 1070/1060/2080's have no issues whatsoever, so I'm baffled and confused as to why it's so persistent.
  8. It's strange, it happened after a certain patch, then after yesterdays quick update it was fine. I slowly increased the settings back to Ultra, and then after another small update today it started happening again.
  9. As of yesterday evening, I'm having issues opening up in the search bar 'My PC' and anything related in my Local Drive, such as Documents, Pictures, Videos. Apps on my Desktop seem to launch fine, but anything through the PC bar is unreachable. Whenever I press enter after typing that into the search bar, the Desktop including the taskbar does a 'refresh' and nothing happens. I've done a few CMD prompts, and shows up nothing, integrity of my files are good. Just wondering if anything had issues with this in the past and may know of a possible fix?
  10. I hear you on that brother, I’m rocking a 2070 Super and an AMD Ryzen 7 2700x and I’ve had nothing but issues after season 3. My FPS plummets to 70-80 when it usually hangs around 100-110. Not to mention that my graphics, textures and render went to complete trash. Never touched any of the hardware, reformatted my entire computer and nothing. I have a feeling it’s the game and something they did in the patch. Honestly their support was poor, and I’m testing the game in safe mode atm
  11. I haven't tested any other high GPU requiring games, what would be a good other game to test it on? Diablo 3?
  12. So as of recently I started getting BSOD, with either Video Management, or now the more recent ones, Memory Management. As of the BSOD, I've started having issues near the beginning of March, I've even reformatted my entire computer recently to see if it'll alleviate the issue with the game or BSOD. Though it seems like it didn't resolve anything for either. Second issue is that whenever I start playing Call of Duty: Modern Warfare, I've been getting horrendous texture/render cuts, and they become all smooth textured. I've only ever encountered the issue with the game in the beginning of April, previously I never had any issues whatsoever. The picture I've attached, look at the trees in the distance, that they're blocky and not fully rendered. I will also attach a link to my reddit thread that shows a full gameplay of what I have to experience. All of my settings in my game are optimized Via GeForce Experience, I've even tried lowering the settings, disabling Raytracing, Nvidia, etc and still no luck. Link: https://www.reddit.com/r/modernwarfare/comments/g3h967/render_issue_devfatal_errors/ CPU: AMD Ryzen 7 2700x GPU: Gigabyte RTX 2070 Super OC 3X 8G GDDR6 Windforce RAM: Corsair DDR4 3200mhz 8x2 (16GB ) PSU: Corsair TX750M Cooling: Corsair H100i Platinum RGB MOBO: Asus Prime X470-PRO
×