Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

KevinBoskamp

Member
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

About KevinBoskamp

  • Title
    Newbie
  1. I got it to boot again yea, i havent looked at bios updates in a while, do i just look up the drivers or do i go into the bios. I forgot
  2. So, since a while back my pc is having an issue. It occurs everytime in the morning when I want to turn on my pc, what happens is this: when i press the on button for the first time of the day, my pc doest turn on, only the ethernet light does. Then I hold my power button until the ligbt goes off. I then press the button one more time and then my pc turns on normally. But today my pretty much froze completely, making me have to turn on/off again However, this time it didnt turn on for a long time. After a while I even opened it up, checked all the cables and ports, yet everything seemed fine, so i put it back together, all of a sudden it turned on again. Now a couple hours later it froze again, yet i cant get it to turn on this time. After trying unplugging, turning on/off, nothing worked What can I do/try? I added a sc of all my parts
  3. So, since a while back my pc is having an issue. It occurs everytime in the morning when I want to turn on my pc, what happens is this: when i press the on button for the first time of the day, my pc doest turn on, only the ethernet light does. Then I hold my power button until the ligbt goes off. I then press the button one more time and then my pc turns on normally. But today my pretty much froze completely, making me have to turn on/off again However, this time it didnt turn on for a long time. After a while I even opened it up, checked all the cables and ports, yet everything seemed fine, so i put it back together, all of a sudden it turned on again. Now a couple hours later it froze again, yet i cant get it to turn on this time. After trying unplugging, turning on/off, nothing worked What can I do/try? I added a sc of my pc parts list
×