Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Noeyedye

Member
  • Content Count

    18
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

About Noeyedye

  • Title
    Newbie
  • Birthday November 21

System

  • CPU
    AMD 3000g
  • Motherboard
    GIGABYTE B450M Gaming
  • RAM
    Crucial Ballistix 4GB DDR4 2666MHZ
  • GPU
    Vega 3
  • Case
    Jetek EM3
  • Storage
    Kingston A400 120GB M.2 SSD
  • PSU
    Corsair VS450
  • Display(s)
    Dell Monitor
  • Cooling
    None
  • Keyboard
    Belkin
  • Mouse
    Logitech MX Anywhere 2
  • Sound
    None
  • Operating System
    Windows 10 Pro
  • Laptop
    Surface Pro 6 i5

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Wait no nevermind, I just flashed the BIOS I didn't even need to go to F42G.
  2. You could try lowering the game's graphics to low...
  3. Do you need any recommendations for a good bang-for-the-buck laptop?
  4. The reason why it's at 100% load is because your CPU is very old and outdated. It just can't handle modern applications.
  5. There's just one problem, I don't know how to... Do I go from F41 (Current version) straight to F50? Or do I go from F41 to F42G to F50?
  6. I had recently built a new system and I was wondering if you can upgrade the Aorus B450 M's BIOS to F50. The current bios is F41 and I already ran the EC FW update Tool from Gigabyte themselves. Any tips/recommendations for this? CPU: AMD 3000G (Picasso)
  7. Alright, so it wasn't the RAM, it wasn't the CPU (I had to go buy another one and return it), it actually turned out to be the mobo. I had to buy a new Aorus B450 M mobo and it worked instantly.
  8. So the issue wasnt the RAM. I think it is the CPU. Does this mean I have to go out and buy another one?
  9. It's possible that your screwdriver might have cut one of the traces on your motherboard. Absolutely nothing turns on?
  10. You should try the MSI 1050 ti: https://www.amazon.ca/dp/B01MA62JSZ/ref=cm_sw_r_other_apa_i_4FwsEbKJ72M17
  11. Is the PSU switch turned on? (Another stupid question)
  12. I know this is a stupid question but, is it plugged in properly or in the right outlet?
  13. OK, thanks alot, I'll pull some RAM sticks from another PC and if it works I'll try your numbers.
  14. Thanks for the reply, I'll try it with a different RAM set and CPU. Oh and one more thing, if you were to overclock an AMD 3000G, what numbers would you recommend? (OH and plus I didn't overclock the RAM)
  15. I tried to see if some of the components were the problem so first, the PC turned on normally with 2, 1 and 0 sticks of RAM installed and obviously, it did not turn on without the CPU. Next, I tried plugging in my phone into the MOBO's USB port and it charged it normally. I think this is because of the RAM but I'm not entirely sure.
×