Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Droes4

Member
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

About Droes4

  • Title
    Newbie
  1. So in the summer of 2018 I build a new pc with: Motherboard: MSI X470 Gamping Plus CPU: AMD Ryzen 2700x GPU: At first a GTX 1050 Ti, now a Gigabyte RTX 2060 6G RAM: 2x8 GB Vulcan (Team Group) SSD: Samsung 500 GB 860 Evo HDD: Seagate 3TB Barracuda PSU: At first a Cooler Master 500W (from 2010), now a Corsair RM750 So the problem began with not being able to install Windows on it from a USB, went to a computer store, they put windows on it. Then like three months later I couldn't get any internet via the ethernet port, bought an USB wifi-adapter and was able to connect to internet once again. Random blue screens of death, especially when waking up from sleepmode. Another issue is that I had like 110-ish FPS on League of Legends and now with my RTX I get like 140 FPS, which isn't the upgrade that I was hoping for. Tried to overclock some settings on the GPU but then the computer just freezes after a couple of seconds while I just made like a small overclock. One month ago I said enough is enough, I'm resetting this whole thing and begin over. Well when I tried to reset it, it just froze in the process... Eventually I succeeded, but Windows wasn't able to start back up after the reset, which it should since Windows doesn't get deleted with the reset. Now I thought this should be a problem with my motherboard so I sent it back to the factory, because I still had warranty on it. They were able to download a 10GB file via the ethernet port and it ran Windows smooth. I really don't know what I should do next or what the freaking problem could even be. I hope you guys can help me, I'm getting desperate. Thanks in advance, Dries
×