Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Simple Slimy

Member
  • Content Count

    110
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

About Simple Slimy

  • Title
    Member

System

  • CPU
    AMD RYZEN 7 2700X
  • Motherboard
    GIGABYTE B450 AORUS PRO WIFI
  • RAM
    CORSAIR Vengeance rbg pro 2933 (overclocked to 3400)
  • GPU
    EVGA GTX 1660 TI
  • Case
    Corsair 100r
  • PSU
    EVGA 600W BR
  • Display(s)
    dell p2213 1680x1050
  • Cooling
    Wraith PRISM
  • Keyboard
    thermaltake challenger prime
  • Sound
    logitech
  • Operating System
    windows 10 pro

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. https://www.userbenchmark.com/UserRun/23035972
  2. no brand new install my ram is running at 3400 (stock 2933) i can't get it past 3400 for some reason also
  3. no clue i am using 4 sata ports and i have 6, 4 together and 2 on the top of the board
  4. yes i did update my bios and yes its windows 10 and windows ran better on my old i5 3470
  5. windows is on a ssd and just loading things seems slow or laggy now and its really weird
  6. so i upgraded from a 8 year old i5 cause well it was old and slow and i got the ryzen 2700x saw a improvement in gaming but slowdowns in windows and yes i did reinstall windows afterwards
  7. Ryzen 7 2700x, 16gb 3400mhz ram 1060 3g and i have windows running on a ssd
  8. it gets huge lag spikes in easy to run games and then it just randomly black screens i have tried many drivers, cables and nothing has fixed it
×