Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Clanky The Robot

Member
  • Content Count

    31
  • Joined

  • Last visited

Awards


This user doesn't have any awards

About Clanky The Robot

  • Title
    Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Aerocool cylon. It's shit in the fact that it's max cpu cooler height is 155mm, not many tower coolers are under this. And i would say maybe a month or so.
  2. yes i do have the latest of both of those, I have a corsair h60 v2, I idle at 55C, around 50% is 65C, and 100% usage is about 75C. I use the radiator fan as a double for an intake, and a fan above to the left of my io as an outtake. It stays relatively cool in there
  3. No matter the task it just stays from around 3.85ghz to 4.05ghz. I have tried turning on and off pbo and cool n quiet in the bios, changing power plans, and nothing works. Cpu ratio is on auto (msi max b450 tomahawk), and nothing i am aware of is limiting it. A few weeks ago this never happened, it would drop down to 3.6ghz, and go all the way to 4.15-4.2ghz. Any way to fix this? I am getting noticeably worse performance on cinebench, so when rendering a video, this shows the difference between minutes in rendering a video.
  4. yes but a ryzen 5 3600 shouldn't be doing this, I can run siege and battlefield simultaneously and still not get to 85%. It's obviously a software problem. And before opening gta 5, these processes use about 0-4%. So it's obviously gta 5's fault. And when i end a task using a high amount of cpu, a dormant process just jumps back up
  5. Ignore chrome taking up that much cpu, it's bullshit, and the top cpu using program changes every 30 seconds. I have a ryzen 5 3600, and every time i boot up gta 5 this happens. When in game i use about 40%, and as you can see in the menu even less. But windows is stupid and is recognising it as 100%. I would normally just ignore this, but because of this, i get laggy performance around other programs and things. When typing, there is about 5 second input delay, opening a new program takes 20 seconds, and just overall a lot worse performance. This makes no sense, and i have tried the solutions online, but none work. Any ideas?
  6. well i set it to 1.225V in bios, and while at idle, it sometimes goes up to 1.225 and while stressing it 100% on all cores and threads, only 1.212V
  7. So I built this pc about 2 months ago. PCPartPicker Part List Type Item Price CPU AMD Ryzen 5 3600 3.6 GHz 6-Core Processor $289.00 @ Shopping Express CPU Cooler Corsair H60 (2018) 57.2 CFM Liquid CPU Cooler $99.00 @ Centre Com Motherboard MSI B450 TOMAHAWK MAX ATX AM4 Motherboard $181.00 @ Shopping Express Memory G.Skill Aegis 16 GB (2 x 8 GB) DDR4-3200 Memory $106.70 @ Newegg Australia Storage Samsung 860 QVO 2 TB 2.5" Solid State Drive $315.00 @ BudgetPC Video Card Sapphire Radeon RX 5700 XT 8 GB PULSE Video Card $671.00 @ Newegg Australia Case Aerocool Cylon ATX Mid Tower Case $79.00 @ PCCaseGear Power Supply Corsair RM (2019) 750 W 80+ Gold Certified Fully Modular ATX Power Supply $169.00 @ BudgetPC Prices include shipping, taxes, rebates, and discounts Total $1909.70 Generated by PCPartPicker 2020-01-24 19:26 AEDT+1100 I was checking on hwinfo randomly, and noticed that when about 8% cpu usage, i was at.. 1.45v??????? I instantly started to get a bit worried. I ran prime95 for 10 minutes, and the voltages only dropped to 1.35v. I'm aware that anything over 1.3v on this chip will kill it extremely quickly. I'm unsure what to do. I'm not overclocking it, the voltage settings in my bios are on auto, i have no clue why this is happening. Should i be worried, and how can i fix this? I saw some other posts about amd cool n quiet being the problem, but I am still unsure.
  8. want the full thing? here https://www.solutionsbybrandon.com.au/evga-hybrid-kit-for-evga-geforce-rtx-2080-ti-ftw3-400-hy-1484-b1-rgb-400-hy-1484-b1.html?gclid=Cj0KCQiA5dPuBRCrARIsAJL7oejxCT2RmVjrXh8UVF31U419FaQoKGkH1z27FEsvdDKODcAe5fXKyYsaAgJdEALw_wcB
  9. Note before anything: i am not trying to promote this company, i was just looking around at graphics cards and came across this So anyway with that out the way, https://bit.ly/373AL76 , this seems preeeeetty fake, a 2080ti for $262.49. I have no idea what currency, but on the preview picture, the box shows a plain 2080. I have no clue what to think of this. The shop is located in melbourne, AUS, and has a 1.3 star review rating.
  10. according to my friend who has dealt with inno3d before, its really bad at cooling, i mean i don't really pay attention, or tested it because my temp limit was at stock. but oh well, ive increased it
  11. doesn't some solder melt at 90C, also max temp limit on msi afterburner is 92, soooo if its using the solder that melts that low...
×